Mezitli Belediyesi'den Davultepe'de İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi'den Davultepe'de İftar Yemeği

Mezitli Belediyesi\'den Davultepe\'de İftar Yemeği

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Davultepe 75. Yıl Mahallesi’nde halka iftar yemeği verdi.

22.06.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Davultepe 75. Yıl Mahallesi'nde halka iftar yemeği verdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programı, aynı yerde hafta boyunca devam edecek.

Mezitli Belediyesi'nin mahallelerde düzenlediği iftar programı devam ediyor. Bu kapsamda Davultepe 75. Yıl Mahallesi'nde verilen iftar yemeği, Bahçelievler son durağındaki alanda organize edildi. İftar yemeğine katılan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, vatandaşlara yemek dağıttı. Ezanın okunmasıyla orucunu açan vatandaşlar, 3 farklı yemek ve tatlıdan oluşan iftar menüsünü beğendiklerini belirterek, iftar sofrasını düzenleyen Başkan Tarhan'a teşekkür etti. 75. Yıl Mahallesi'nde kurulan iftar çadırı bir hafta boyunca bölgede yaşayan vatandaşlara hizmet verecek.

İftardan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Tarhan, "Ramazan ayı, halkımız arasındaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgesi ve sembolü olmuştur. Zaten biz inanç olarak halkımız arasındaki birlik beraberlikten yana olan insanlarız. Ramazan ayı da buna bir vesile olmuştur. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar soframızda halkla buluşuyoruz. Oruç tutsun tutmasın iftar çadırları birliğin ve hoşgörünün semboldür. Umarım bu birlik diğer zamanlara da yansır" dedi.

Sürekli olarak bu tür etkinliklerde yer alarak vatandaşlarla diyalog içerisinde olmaya gayret gösterdiğinin altını çizen Tarhan, "Kurulan iftar sofralarına elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum. Çünkü iftar sofraları vatandaşlarla diyalog kurabileceğimiz, sorun ve sıkıntılarını dinleyebileceğimiz tarafsız bir arena bizim için. Doğrudan halkımızla iletişim kurma şansımız oluyor. Bir vesile ile bize ulaşamayan vatandaşlarımızın dertlerini ilk ağızdan dinleyebilmek için bir fırsat iftar çadırlarımız. Çadırımız hafta boyunca burada kurulu olacak. Daha sonraki hafta ise Tece'de bir mahallede iftar soframız kurulacak" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi'den Davultepe'de İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement