Mezitli Belediyesi, Derelerde Islah Çalışmasını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi, Derelerde Islah Çalışmasını Sürdürüyor

Mezitli Belediyesi, Derelerde Islah Çalışmasını Sürdürüyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mezitli Deresi’nde çevre düzenleme ve dere ıslah çalışması başlattı.

24.06.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mezitli Deresi'nde çevre düzenleme ve dere ıslah çalışması başlattı. Çalışma kapsamında dere kenarında bulunan otlar ilaçlanarak kurutuldu.

Mezitli Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından daha yoğun kullanılan Mezitli Deresi'nde çevre düzenleme ve ıslah çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında dere kenarında bulunan otlar ilaçlanarak kurutuluyor.Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yürüyüşe çıkan vatandaşların olduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Havaların ısınmasıyla vatandaşlarımız akşam üstü buradaki yürüyüş parkurunu daha aktif bir şekilde kullanıyorlar. Bu yüzden derede bulunan yabani otları kurutarak, vatandaşlarımız için daha elverişli bir ortam hazırlıyoruz. Mezitli Deresi'ni daha güzel bir ortam yapmak için çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi, Derelerde Islah Çalışmasını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement