Mezitli Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mezitli Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası düzenledi.

12.07.2014 15:54  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvada 24 takım mücadele edecek.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın başlama vuruşuyla Fındıkpınarı Mahallesi'nde başladı. Fındıkpınarı futbol sahasında gerçekleşen geleneksel futbol turnuvasında bu yıl 4 gruptan oluşacak ve 24 takım mücadele edecek.

Turnuva öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, "Geleneksel hale gelen Fındıkpınarı futbol turnuvası her yıl köylerin de desteği alınarak gerçekleşmekteydi. Şimdi yeni yasayla Mezitli'nin mahalleleri konumuna geçen köylerimizin tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanmıştır. Bizler de sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda gösterdiğimiz hassasiyeti burada da göstererek bu turnuvayı düzenledik. Turnuvamızın hedefi sahilinden yaylasına tüm Mezitli'yi barış ve kardeşlik içerisinde bir araya getirmektir. Benim gözümde buraya katılan tüm takımlar turnuvanın birincisidir. Turnuvanın en centilmen takımı, turnuvanın şampiyonudur" dedi.

Futbol turnuvanın final maçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda oynanacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement