Mezitli Belediyesi'nden Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi'nden Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi

Mezitli Belediyesi\'nden Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçedeki ilkokullarda okuyan öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımında bulundu.

24.09.2014 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçedeki ilkokullarda okuyan öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımında bulundu. Yardım malzemelerinin dağıtımına Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç da katıldı.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakam Madenoğlu, Başkan Tarhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç, malzemelerin dağıtımı kapsamında Kuyuluk, Kale, Kuzucubelen ve Çevlik ilkokullarını ziyaret ettiler. Okullara ve öğrencilere desteklerinin süreceğini belirten Kaymakam Madenoğlu, amaçlarının vatana ve millete hayırlı bir nesil yetiştirmek olduğunu dile getirdi. Öğrencilerle sohbet eden Madenoğlu, "Bir yaz boyu uzak kaldığınız okullarınıza belediyemiz tarafından hazırlanan kırtasiye malzemelerini sizlere ulaştırmak amacıyla geldik. Siz öğrenciler, geleceğimizin teminatısınız. Sizler güzel bir gelecek için çok çalışmalısınız. Başarının yolu çalışmaktan geçer" dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan da öğrencilere, ders kitabı dışında da okuma alışkanlığının kazanılmasının oldukça önemli olduğunu söyledi. Öğrencilere belediye hizmetleriyle ilgili bilgi de veren Tarhan, belediyeciliğin yalnızca asfalt ve kaldırımdan ibaret olmadığını, belediyelerin eğitim ve spor alanlarında da birçok faaliyet düzenlediğini ifade ederek, "İlerleyen dönemlerde çeşitli spor dallarında müsabakalar düzenlemek istiyoruz. Mezitli'den de profesyonel anlamda sporcular çıkabilir. Tabi bunun için öncelikle çalışmanız gerekir. Atatürk'ün de dediği gibi geleceğimizin umudu sizlersiniz. Bunun için sizlerin her zaman bir hayali olmalı. Sizlere güzel bir gelecek, temiz ve barış dolu yarınlar diliyorum" diye konuştu.

Kale İlkokulu'nun bahçesindeki Atatürk büstünün üzerinde yer alan yazıya da dikkat çeken Tarhan, öğrencilere seslenerek, "Atatürk'ün 'Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir' sözü üzerine düşünmenizi istiyorum. Cumhuriyetimizin değerini bilelim. Bu ülkede Cumhuriyet rejiminin ayakta kalmasını sizler sağlayacaksınız. Bunun içinde yine altını çiziyorum, çalışmak önemlidir" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi'nden Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sibel karar: mezitli belediye ilköğretimede bekleriz sayın başkanım 0 0 Yanıtla

Advertisement