Mezitli Belediyesi Okulları Boyuyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi Okulları Boyuyor

Mezitli Belediyesi Okulları Boyuyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe sınırlarındaki okullarda tadilat, tamirat, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışması başlattı.

30.07.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe sınırlarındaki okullarda tadilat, tamirat, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışması başlattı.

Mezitli Belediyesi, okulların tatil olmasını fırsat bilerek, eğitime destek vermek amacıyla kolları sıvadı. Mezitli genelinde 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanan okullarda boyama çalışmaları başlatan belediye, ilçedeki tüm okullarda boyama için işçilik desteği verecek.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocukların daha iyi şartlar altında eğitim almaları adına belediye olarak gerekli tüm çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Okulların boyama çalışmalarında işçilik desteği verdiklerini belirten Başkan Tarhan, "Mezitlimizde çocukların daha nezih ortamlarda eğitim almaları için okullara gerekli desteği sunuyoruz. Belediye olarak eğitime tam destek veriyor, çocuklarımızın daha bakımlı ortamlarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz" dedi.

Tarhan, kırsal bölgedeki okulların da bakım, onarım ve boyama çalışmalarını yaptıklarını kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi Okulları Boyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement