Mezitli Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Mezitli Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını göz önünde bulundurmak amacıyla fırınları yakın takibe aldı.

24.02.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını göz önünde bulundurmak amacıyla fırınları yakın takibe aldı.

Mezitli Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan fırınları denetleyerek, gramaj ve hijyen koşullarına uygunluklarını kontrol etti. Denetimler esnasında, genel temizlik koşullarına uymayan 2 fırına yasal işlem uygulandı. Kurallara uyan fırınlar, zabıta ekipleri tarafından tebrik edildi. İlçedeki fırınları sıklıkla denetlediklerini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, halkın sağlığıyla oynayan fırınlara göz açtırmayacaklarını ifade etti. Tarhan, "Mezitli de üretim yapan iş yerleri düzenli olarak Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından denetlenmektedir. Son gerçekleşen denetimlerde, işletmelerin genel durumlarının iyi olduğu gözlendi. Bu kapsamda fırınlarımız denetlenmiş olup eksikleri olan iş yerleri uyarılmış kusurlu bulunan iş yerlerine de cezai işlemler uygulanmıştır. Halkımızın sağlığı ile ilgili tüm konularda çok hassas davranmaktayız. Esnaflarımızın da bizim kadar duyarlı ve titiz olmalarını istiyoruz. Denetimlerdeki amacımız esnafımıza ceza yazmak değil halkımıza sağlıklı ürünler sunabilmektir" şeklinde konuştu.

Zabıta ekiplerinin 7/24 görevleri başlarında olduğunu hatırlatan Tarhan, vatandaşların istek ve şikayetlerini belediyenin ücretsiz Alo 153 numaralı hattından arayarak bildirebileceklerinin altını çizdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement