Mezitli'de Çöpler Yerin Altına İniyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de Çöpler Yerin Altına İniyor

Mezitli\'de Çöpler Yerin Altına İniyor

Mezitli Belediyesi, oluşan kötü koku ve görüntünün önüne geçebilmek amacıyla çöp konteynerlerini yerin altına indiriyor.

14.10.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezitli Belediyesi, oluşan kötü koku ve görüntünün önüne geçebilmek amacıyla çöp konteynerlerini yerin altına indiriyor.

Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirledikleri 4 farklı pilot noktada çöp konteynerlerini yeraltına aldı. Menderes Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde, Akdeniz Mahallesi'nde Barbaros Sitesi ve Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçi Çocuk Gündüz Bakımevi yanında pilot noktalarda konteynerler hizmet vermeye başladı

"Önceliğimiz halkın sağlığı"

Çöplerin yer altına alınmasıyla hem görsel açıdan hem de insan sağlığı açısından önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mutlu kent Mezitli'de, sokaklarımızın caddelerimizin daha temiz olabilmesi için vatandaşlarımızın sağlığı açısından daha huzurlu hissedebilmesi adına bir adım atarak, çöp konteynerlerinin yer altına alınması için çalışmalara başladık. Öncelikle belirlediğimiz pilot bölgelerde çöp konteynerleri yer altına alındı" dedi.

Çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla, kötü kokunun ortadan kaldırılacağını ve daha güzel bir görüntü ortaya çıkacağını belirten Tarhan, "Pilot bölgelerde başlattığımız bu çalışma meyvesini verdi ve çevre halkımız son derece memnun kaldı. Daha temiz bir Mezitli için attığımız bu adımın önümüzdeki süreçte ilçemiz genelinde uygulamaya başlayacak. Mezitli'yi çağdaş modern görünümünde herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getireceğiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de Çöpler Yerin Altına İniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement