Mezitli'de Engelsiz Kaldırım Çalışması - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de Engelsiz Kaldırım Çalışması

Mezitli\'de Engelsiz Kaldırım Çalışması

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

16.03.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan yaya kaldırımlarını yeniden dizayn ederek, engelli vatandaşlara daha rahat ve kaliteli bir yaşam sunuyor. İlçedeki tüm kaldırımları engellilerin geçişine uygun hale getirmek için düzenleme çalışmalarına başlayan Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, daha önce yapılan kaldırımları engellilerin daha rahat bir şekilde kullanabilecekleri hale getiriyor. Mezitli'de engellilere yönelik önemli çalışmalara imza atacağını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "İlçemizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın özgürce gezip, yaşayabileceği bir Mezitli hayal ediyorum. Belediye olarak daha önce yapılan ve engelli rampası olmayan kaldırımlarda düzenleme çalışmalarına başladık. Bu düzenleme ile engelli vatandaşlarımız kolaylıkla kaldırımlarda gezebilecekler. Şimdilik, Mezitlimizin yaya bakımından en kalabalık bölgesi olan Viranşehir sahil bandından başlıyoruz. Hedefimiz, ilçemiz sınırları içerisindeki tüm kaldırımları, engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirmek" şeklinde konuştu.

Kaldırımlarda yapılan çalışmaları gören vatandaşlar, özverili çalışmalarından dolayı Başkan Tarhan'a teşekkürlerini bildirirken, belediye personellerine de çalışma ve iş güvenliği konusunda dikkatli oldukları için tebrik ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de Engelsiz Kaldırım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement