Mezitli'de Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Mezitli\'de Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Hobi Bahçesi’ projesi kapsamında vatandaşların doğal bir ortamda organik tarım yapabilmeleri için hazırlanan hobi bahçeleri, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

16.04.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Hobi Bahçesi' projesi kapsamında vatandaşların doğal bir ortamda organik tarım yapabilmeleri için hazırlanan hobi bahçeleri, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın projeleri arasında yer alan 'Hobi Bahçesi'nin yeni sahipleri düzenlenen kura çekimi ile belirlendi. İlk olarak Merkez Mahallesi'nde yaklaşık 3 dönüm alanda hayata geçirilen projeye 120 vatandaş başvurdu. Kura çekimi, Mezitli Belediye Başkan Yardımcıları Eşe Şamiloğlu, Fatma Serpil Toker ve Ertan Güner, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve amirleri tarafından gerçekleştirildi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği kura çekiminde, her biri 70 metrekare olmak üzere 29 adet bahçe sahiplerini buldu. İsmi açıklanan kişiler sevinç yaşarken, Başkan Yardımcısı Şamiloğlu, kurada adı çıkmayanlar için müjde vererek, projenin devamının geleceğini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement