Mezitli'de 'Süpürgeni Al Kapının Önünü Süpür' Çalışması - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de 'Süpürgeni Al Kapının Önünü Süpür' Çalışması

Mezitli\'de \'Süpürgeni Al Kapının Önünü Süpür\' Çalışması

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Atatürk Mahallesi gönüllüleriyle birlikte ‘Haydi Sende Süpürgeni Al, Kapının Önünü Süpür’ adıyla temizlik çalışması yaptı.

12.11.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Atatürk Mahallesi gönüllüleriyle birlikte 'Haydi Sende Süpürgeni Al, Kapının Önünü Süpür' adıyla temizlik çalışması yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da gönüllülerle birlikte sokakları süpürdü.

Mezitli Belediyesi ve Atatürk Mahallesi gönüllüleri, ortaklaşa "Haydi Sende Süpürgeni Al, Kapının Önünü Süpür" adıyla temizlik çalışması yaptı. Fırçalarla ve küreklerle sokaklarda ve bina çevrelerinde yerleri süpüren gönüllülere Başkan Tarhan da katıldı. Önlük giyerek fırça ve süpürgeyle gönüllülerle birlikte temizlik yapan Tarhan, ekiplerin günlük çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Gönüllülerimizin çalışmalarını da her zaman destekledik. Kentimizin güzelleşmesi için yapılan çalışmaların her zaman yanında olacağız. Kentimiz büyük bir yerleşim alanına sahip. Kentimizde yaşayan herkesi gönüllü olmaya davet ediyorum. Mezitli'yi hep birlikte daha güzel yapacağız" dedi.

Çalışmayı belediyenin, özellikle de Başkan Tarhan'ın desteklemesinden çok memnun olduğunu söyleyen Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan ise "Belediyemizden aldığımız destekle bu çalışmayı yapıyoruz. Çalışmamız sabahın erken saatlerinde başladı. Mahallemizin sokaklarında yaptığımız tespitle çalışmamızı gerçekleştiriyoruz. Her şey gayet güzel gidiyor. Biz bunu yaparken başkalarına da örnek olalım. Belediyemiz zaten günlük çalışmalarını yapıyor. Biz de gözden kaçan veya vatandaşların hassas davranmaması nedeniyle tekrar kirlettiği yerleri temizliyoruz. Çalışmamız gün boyu devam edecek" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de 'Süpürgeni Al Kapının Önünü Süpür' Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement