Mezitli'den Anadolu'ya Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Mezitli'den Anadolu'ya Kardeşlik Köprüsü

Mezitli\'den Anadolu\'ya Kardeşlik Köprüsü

Mezitli Belediyesi, Hacı Bektaş Veli’yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinlikleri öncesinde yaşanan yoğunluk ile oluşan temizlik ihtiyacı nedeniyle bölgeye temizlik ekibi takviyesi gönderdi.

18.08.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezitli Belediyesi, Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinlikleri öncesinde yaşanan yoğunluk ile oluşan temizlik ihtiyacı nedeniyle bölgeye temizlik ekibi takviyesi gönderdi.

Mezitli Belediyesi Temizlik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerinin düzenleneceği bölgeye giderek, etkinlik alanını ziyaretçilere hazır hale getirdi. Çoğunluğu kadın temizlik personelinden oluşan 50 kişilik ekip ile birlikte 2 adet arasöz ve 1 adet çöp toplama aracı Nevşehir'in Hacı Bektaş ilçesinde anma etkinlikleri süresince kapsamlı temizlik çalışmaları yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın talimatıyla görevlendirilen temizlik ekipleri, Hacı Bektaş'ta Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi başta olmak üzere etkinlik boyunca yoğun ziyaretçi akınına uğrayan bölgelerde temizlik hizmetlerine destek verdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Belediye olarak anlamlı bir destek gerçekleştirmek için temizlik işleri personelimizle birlikte Nevşehir'e gittik. Mezitli'den Anadolu'nun her köşesine kardeşlik köprülerini güçlendiriyoruz. Mezitli'deki hizmet anlayışımız tarih ve doğa ve çevre bilincimizi burada da yaşattık. Yaz aylarında ikiye katlanan nüfus oranımızla hizmetin ne kadar zorlaştığını çok iyi bilen bir belediye olarak yurt içi ve yurt dışından anma törenine gelen on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Hacı Bektaş Belediyesi'ne bir nebze olsun katkı sunduk. Bu kadar ziyaretçiyi en iyi şekilde ağırlamak için seferber olan herkese teşekkür ediyor, ellerine ve emeklerine sağlık diyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'den Anadolu'ya Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement