Mezitli Kent Konseyi Başkanlığına Doç. Dr. Aktaş Seçildi - Son Dakika
Yerel

Mezitli Kent Konseyi Başkanlığına Doç. Dr. Aktaş Seçildi

Mezitli Kent Konseyi Başkanlığına Doç. Dr. Aktaş Seçildi

Mersin’in Mezitli Kent Konseyi başkanlığına, Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan Aktaş seçildi.

07.11.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mezitli Kent Konseyi başkanlığına, Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan Aktaş seçildi.

Mezitli Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, Mezitli Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. Toplantıda, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Ulaş Bayraktar, görevi süresince gerçekleştirdiği çalışmaları, 'Eylül 2014-Kasım 2015 Faaliyetler Özeti' başlıklı slayt ile anlattı.

Divan Başkanlığı'nı Toros Üniversitesi temsilcisi Erol Türedi'nin yaptığı genel kurulda daha sonra yürütme kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Genel kurulda tek aday olan Doç. Dr. Erkan Aktaş, açık oylama sonucu Mezitli Kent Konseyi'nin yeni başkanı oldu.

Toplantıda bir konuşma yapan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, Mezitli Kent Konseyi yeni yönetimiyle birçok başarılı çalışmaya imza atacakları söyledi. Tarhan, "Mezitli Kent Konseyi, önceki dönemde olduğu gibi yeni yönetimiyle de kentin birçok sorununu gündeme taşıyacaktır. Sorunların çözümüyle ilgili önerilerin gelmesini sağlanması konusunda da bizlerle işbirliği yaparak neticeye kavuşacaktır. Türkiye'de ses getirecek projelere imza atacak ve örnek bir Kent Konseyi haline gelecektir. Doç. Dr. Erkan Aktaş'a ve yeni görevine başlayan herkese başarılar diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Kent Konseyi Başkanlığına Doç. Dr. Aktaş Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement