Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti, Muhabirlere Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti, Muhabirlere Yapılan Saldırıyı Kınadı

BATMAN (AA) Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Uğur Kapuci, IŞİD bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler sırasında 2 muhabire yöyenilk saldırıyı kınadı.

12.10.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN (AA)- Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Uğur Kapuci, IŞİD bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler sırasında 2 muhabire yöyenilk saldırıyı kınadı.

Başkan Kapucu yaptığı açıklamada, Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabiri Bilal Güldem ve Batman Postası Gazetesi muhabiri Bulut Kutlu'ya olaylar sırasında göstericilerin saldırdığını söyledi.

Muhabirlerin olay yerinde bulunmalarının tek nedeninin gerçekleri olduğu gibi kamuoyuna duyurmak olduğunu ifade eden Kapuci, şöyle dedi:

"Muhabirlerimizin haber amaçlı olay yerinde olduğu bilinmesine rağmen saldırıyı gerçekleştiren ahlaksız göstericileri cemiyet olarak nefretle kınıyoruz. Kamuoyunu bilgilendirmek için hayatlarını riske atan arkadaşlarımızın her zaman yanında yer alacağız.  Bundan sonraki süreçte muhabirlerimizin herhangi bir saldırıya uğraması halinde cemiyet olarak arkadaşlarımızı korumak için tavrımız daha da sert olacaktır." - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti, Muhabirlere Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement