Mezun Öğrenciler Yeni Öğrencilerle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Mezun Öğrenciler Yeni Öğrencilerle Buluşuyor

Mezun Öğrenciler Yeni Öğrencilerle Buluşuyor

Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği , içimizden biri adlı etkinlik ile mezun öğrenciler yeni öğrencilerle buluşarak hayat hikayelerini anlatacak.

11.05.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, içimizden biri adlı etkinlik ile mezun öğrenciler yeni öğrencilerle buluşarak hayat hikayelerini anlatacak.

Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Osman Nuri Atasoy, düzenlediği basın toplantısında, "1946 yılında kurulan okulun 1975 yılında iki okul olarak ayrılarak kendi bünyesinde faaliyet gösterdi. Okulumuz mezunlarının okul iradesiyle her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği pilav gününde hasret gideriyorduk. 2013 yılında okul mezunları olarak Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği'ni kurduk ve faaliyetlerimizi de devam ettirdik" dedi.

Dernek olarak yeni bir etkinliğe başladıklarını ifade eden Atasoy, "Okul tarafından düzenlenen pilav organizasyonumuzu dernek olarak üzerimize aldık. Pilav gününün adını birliktelik günü olarak değiştirdik. İçimizden biri adlı okulumuzda bir etkinlik hazırladık. Bu etkinlikte, okuldan mezun olmuş kişileri okulumuzda öğrencilerimizle buluşturarak, katılan kişi tarafından hayat hikayesi anlatılacak. İlkini 21 Mayıs'ta düzenleyeceğimiz İçimizden Biri etkinliğimizin ilk konuğu İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık olacak" diye konuştu.

Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Keskin de, okulun Bursa'da en büyük meslek liseleri arasında ikinci olduğunu, okul ile ilgili faaliyetlerde mezunlardan oluşan derneğin okulun gücüne güç kattığını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezun Öğrenciler Yeni Öğrencilerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement