Mezunlar, Liselerinin 139'uncu Kuruluş Yıl Dönümünde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Mezunlar, Liselerinin 139'uncu Kuruluş Yıl Dönümünde Buluştu

Edirne Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin 139'uncu kuruluş yıl dönümünde mezunlar, gerçekleştirilen geleneksel pilav gününde bir araya geldi.

19.05.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin 139'uncu kuruluş yıl dönümünde mezunlar, gerçekleştirilen geleneksel pilav gününde bir araya geldi.

Edirne Valisi Mehmet Tekinarslan, etkinlikte yaptığı konuşmada, sözlerine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlayarak başladı.

Gençlerin yaptığı eserleri, emek ürünlerini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Edirne Valisi Tekinarslan, "Bu eserleri gördükçe çıktığımız bu yolun sonunun aydınlık olduğunu hep beraber görüyoruz. Ben, gençlerimizi, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum." dedi.

Vali Tekinarslan, teknik eğitimin, ülke sanayisinin gelişmesi, ilerlemesini ve dünya piyasalarıyla rekabet etmesinin en önemli alt yapılarından birini oluşturduğunu sözlerine ekledi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ise, toplumların geleceğinin eğitim gören gençlere emanet olduğunu kaydetti.

Geleceğini eğitimde arayan gelişmiş toplumların eğitime eğitimine büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Özcan, "Eğitimin kalitesi ideal geleceğin teminatıdır. Bu nedenle eğitimin altyapısını güçlendirmek amacıyla ilimizde çok ciddi adımlar attık. Bir çok özgün, etkin ve nitelikli projeyi sizlerin desteğiyle hayata geçirdik. Bugün gelecek için daha kararlı ve daha azimliyiz." diye konuştu.

Daha sonra çeşitli yarışmalarda dereceye giren sporcu ve öğrencilere ödülleri verildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katıldığı etkinlikte vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mezunlar, Liselerinin 139'uncu Kuruluş Yıl Dönümünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement