Mgk Genel Sekreteri Hacımüftüoğlu Trabzon'da - Son Dakika
Güncel

Mgk Genel Sekreteri Hacımüftüoğlu Trabzon'da

Hacımüftüoğlu, Trabzon Valisi Öz'ü makamında ziyaret etti.

03.10.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Hacımüftüoğlu, Vali Öz'den kentte sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hayatını kaybeden Trabzonspor Kulübü kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy'a rahmet ve ailesine başsağlığı dileyen Hacımüftüoğlu, "Şehrimiz, Trabzon'un önemli iki markasında yer almış büyük bir insanı kaybetmiştir. Herkesin batıya baktığı bir dönemde Ali Osman Ulusoy güneşin doğudan doğduğunu fark eden bir düşünceye sahip kişiydi. Boşluğu hiç kuşkusuz ki ileri ki dönemlerde hissedilmeye başlanacaktır" dedi.

Trabzon'un Türkiye genelinde yaşanılabilir kentler sıralamasında ilk onda yer aldığına işaret eden Hacımüftüoğlu, şöyle devam etti:

"Trabzon, valimiz başta olmak üzere çok kıymetli arkadaşlarla yönetiliyor. Bu durumdan dolayı şehrimiz çok şanslıdır. Trabzon Türkiye'de yaşanabilir kentler içinde ilk onda yer almaktadır ve yer almaya da devam edecektir. Hizmetlerinizden dolayı sizlere ve kadronuza teşekkür ederim. Bugün burada duyduğum heyecan Trabzon'a kaymakam adaylığı ataması belgesiyle geldiğim günkü heyecanımla aynı doğrultuda. Yaşamış olduğum bu heyecanın büyük bir bölümü şehre olan tutkudan kaynaklanıyor."

Vali Öz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kaymakam adaylığı ve çeşitli birimlerde yapmış olduğunuz görevler sırasında hem memleketimize, milletimize hem de Trabzonumuza büyük katkılarınız ve emekleriniz olmuştur. Bizler meslek büyüğümüz olarak şahsınızın meslek süreci içerisindeki katkılarınızı ve desteklerinizi görmüş bulunmaktayız. Bundan dolayı yapmış olduğunuz hizmetleriniz için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yeni göreviniz olan Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği memleketimiz için çok önemli ve hassas bir görevdir. Bu görevinizde de size güzel hizmetler yapmanızı temenni ediyorum." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mgk Genel Sekreteri Hacımüftüoğlu Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement