Mgk Genel Sekreterliği Görevine Hacımüftüoğlu'nun Atanması - Son Dakika
Yerel

Mgk Genel Sekreterliği Görevine Hacımüftüoğlu'nun Atanması

Mgk Genel Sekreterliği Görevine Hacımüftüoğlu\'nun Atanması

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreterliği görevine Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun atanması, kaymakamlık yaptığı Serinhisar ilçesinde sevinçle karşılandı.

16.09.2014 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreterliği görevine Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun atanması, kaymakamlık yaptığı Serinhisar ilçesinde sevinçle karşılandı.

Serinhisar Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebiciler Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Turhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Serinhisar'da 1997-2003 yılları arasında kaymakamlık görevinde bulunan Hacımüftüoğlu'nun yeni görevini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Sanayi sitesinin yapımında büyük emeği bulunan Hacımüftüoğlu'nun ismini siteye verdiklerini hatırlatan Turhan, şunları söyledi:

"Hem kaymakamlık görevinde hem de İçişleri Bakanlığı müsteşarı sıfatıyla bu güzel eserde oldukça emeği geçen Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun bu onurlu ve kıymetli göreve getirilmesi bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Sanayi sitesi üyeleri, leblebici esnafı ve Serinhisar halkı adına kendilerine yürekten başarılar diliyoruz. İçimizden biri olan Hacımüftüoğlu'nun bu kutlu vazifede de başarılı olacağını bütün kalbimizle inanıyoruz" - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mgk Genel Sekreterliği Görevine Hacımüftüoğlu'nun Atanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement