Mhlp'li Çelik Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mhlp'li Çelik Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Mhlp\'li Çelik Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya’nın kalbi Muratpaşa’nın alt yapı sorunlarından dolayı 1 saatlik yağmurla yaşanmaz bir hal aldığını belirtti.

17.03.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya'nın kalbi Muratpaşa'nın alt yapı sorunlarından dolayı 1 saatlik yağmurla yaşanmaz bir hal aldığını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşmalarına devam ediyor. Güzeloba Mahallesi'nde gerçekleşen kapalı semt pazarı toplantısına MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz ile katılan Çelik, Muratpaşa'nın bir denize bakan tarafı bir de arka tarafı olduğunu belirterek, "Antalya'nın kalbi Muratpaşa'nın 1 saatlik yağmurla adeta felç oluyor. Muratpaşa'nın bir denize bakan yüzü var bir de arka tarafı. Böylemi yönetilir? Büyükşehir Belediyesi maalesef hiçbir şey yapmıyor. Sağlık sorunu var, ulaşım sorunu var. Her türlü sorunla Muratpaşa ilçesi iç içe yaşıyor. İşte yıllardır bekletilen Kırcamii sorunu ortada.4,5 yıl bekliyorlar ve 4,5 yıl sonra seçimlere 6 ay kala çözüyorlar. Bu sorunu 4,5 yıl önce çözselerdi bugün o bölgenin insanları ve Antalya kazanacaktı" dedi.

Muratpaşa ilçesinin vizyon sorunların çözümünü beklediğini belirten MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz ise, "Ben Muratpaşa ilçesinde vizyon projelerden çok, vizyon sorunları görüyorum. Semt Polkiliniği, Aile ve Çocuk Sağlığı merkezi gibi sağlık alanında bir çok gerekli ihtiyaçlar yok. Bu ihtiyaçları vatandaşlarımız Antalya'nın göbeğinde, hem de 2014'de bir başka mahallede karşılamak zorunda kalıyorsunuz. Muratpaşa ilçesinin yıllardır karşılanmayan tüm bu ihtiyaçlarını biz karşılayacağız" şeklinde konuştu.

Güzeloba Mahallesi'nde gerçekleşen kapalı semt pazarı toplantısı sırasında Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen ile karşılaşan Kemal Çelik ve Cengizhan Gököz, toplantının sonunda vatandaşlara pilav dağıttılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mhlp'li Çelik Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement