MHP Aday Adaylarını Dualarla Tanıttı - Son Dakika
Yerel

MHP Aday Adaylarını Dualarla Tanıttı

MHP Aday Adaylarını Dualarla Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı 25. Dönem milletvekilliği seçimleri için Aydın’dan milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimleri düzenlediği yemekli geceyle tanıttı.

02.04.2015 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı 25. Dönem milletvekilliği seçimleri için Aydın'dan milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimleri düzenlediği yemekli geceyle tanıttı. Gecede adaylar önce Kur'an okunup ardından dua edilerek partililere tanıtıldı.

Aydın- Muğla Karayolu üzerindeki bir salonda gerçekleştirilen geceye İl Başkanı Cem Akbudak, TBMM İdare Amiri, MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Ali Uzunırmak, Nazilli Beleidye Başkanı Haluk Alıcık, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, MHP 23. Dönem Milletvekili Recep Taner, Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca ve çok sayıda partili katıldı.

Gecenin açılışı Kur'an-ı Kerim okunup dualar edilip saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile yapıldı. Başbuğ Alparslan Türkeş ve Ülkücü şehitlerin de unutulmadığı gecenin açılış konuşmasını yapan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP'den 25. Dönem Aydın Milletvekilliği için 4'ü bayan 27 aday adayının müracaat ettiğini söyledi. Adayların hepsinin birbirinden değerli şahsiyetlerden oluştuğunu belirten Akbudak, birlik ve beraberliğin öneminden de söz ederek "25. Dönem Aydın Milletvekilliği için 27 kişi müracaatta bulundu. Hepsi de pırıl pırıl birbirinden kıymetli arkadaşlarımız. Müracaatlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından isimlerin alfabetik sıralamasına göre aday adaylığı müracaatında bulunan, Ahmet Kaya, Ahmet Özkan, Ali Unuırmak, Aydemir Durmuş, Benson Dündar, Deniz Depboylu, Durmuş Güllü, Ender Vardar, Fevzi Köse, Hasan Duman, Hayati Durmuş, Hayri Güleç, Hilmi Bolatoğlu, Hüseyin Karagöz, Kadri Dülger, Mustafa Cemal Saydam, Mustafa Sepin, Müfit Kır, Namık Bayrakçı, Ömer Karakaş, Pınar Öncer, Rabia Mahmutoğlu Öztürk, Sehap Akın, Selim Karakaya, Serap Cambazoğlu, Tarcan Ülük ve Turan Güneş partililere tanıtıldı.

Her aday adayının kendisini tanıttığı gecede aday aday adayları toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Aday Adaylarını Dualarla Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement