MHP Adayı Çelik Aesob'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Çelik Aesob'u Ziyaret Etti

MHP Adayı Çelik Aesob\'u Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (AESOB) ziyaret ederek, projelerini ve çalışmalarını anlattı.

26.03.2014 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret ederek, projelerini ve çalışmalarını anlattı.

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik'e AESOB'u ziyaretinde MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Hiçbir başkan adayına sorunlarını anlatmadıklarını ifade eden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, "Esnafımızın sorunlarını zaten herkes biliyor. Biz başkan adaylarımızdan Antalya'nın sorunlarını nasıl aşacaklarını ve projelerini dinlemeyi tercih ediyoruz" dedi.

MHP adayı Kemal Çelik ise yaptığı konuşmada,"Yeni bir yönetim modeli uygulamadan Antalya'yı yönetemezsiniz. Herkes birlikte yönetelim diyor ama nasıl olacağını söyleyemiyor. Biz bilimsel olarak birlikte yönetim modelimizi hazırladık. 7 tane kurul oluşturduk. Bu kurulların üzerinde bir de Başkanlar Kurulu olacak. Burada tüm sivil toplum kuruluşlarının başkanları bulunacak. Biz Antalya'yı Antalya'dan planlamadığımız sürece Ankara'dan planlanır. Ankara'dan planlanırsa da tramvay projesi gibi olur. Esnafımız perişan durumdadır. AVM'lerin sayısı çok fazladır. Artık buna dur dememiz lazımdır. Konuksever Mahallesi'nde yapılacak olan AVM ye izin vermeyeceğimizi söyleyerek, bu konudaki düşüncemizi açıkça ortaya koyduk" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının önerilerine ve projelerine her zaman açık olacaklarını belirten Çelik, "Kapımız herkese açık olacak. Biz önce Allah'tan, sonra bize oy verenlerden korkacağız. Belediye Başkanı makamını korku salma makamı olarak kullananlardan olmayacağız"şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Çelik Aesob'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement