MHP Adayı Çelik, Baba Ocağında Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Çelik, Baba Ocağında Vatandaşlarla Buluştu

MHP Adayı Çelik, Baba Ocağında Vatandaşlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, baba ocağı Serik’te vatandaşlarla bir araya geldi.

19.03.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, baba ocağı Serik'te vatandaşlarla bir araya geldi.

Serik, Boğazkent ve Karadayı Köyü'nde coşkuyla karşılanan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Serik İlçe Başkanı Cüneyt Güzel, MHP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Çelik yaptığı konuşmalarda, "Hemşehrilerime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Antalya ve Serik üzerinden rant hesabı yapanların, hesabını bozacağız. Allah'ın izni, milletimizin teveccühü ile 30 Mart'tan sonra Antalya'yı Antalyaspor'umuzun kırmızı beyazı, Üç Hilalimizin kırmızı beyazı ve Bayrağımızın kırmızı beyazı ile bezeyeceğiz. Çocuklarımıza Andımızı yasaklayanlara inat, 31 Mart'dan sonra tüm okullarımız da Andımızı okutacağız" dedi.

Serik'e hizmete kaldığı yerden devam edeceğini belirten MHP Serik Belediye Başkan adayı Mehmet Habalı da, "Bugüne kadar sevincinizde, üzüntünüzde yanınızda olmayanlar şimdi seçim var ya, kapınızdan ayrılmıyorlar. Bunları seçimi kazansalar da, kaybetseler de yine sizin yanınızda olmayacaklar. Serik'de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Çelik, Baba Ocağında Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement