MHP Adayı Gönen, Meram'da Seçim Çalışmalarına Devam Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Gönen, Meram'da Seçim Çalışmalarına Devam Etti

MHP Adayı Gönen, Meram\'da Seçim Çalışmalarına Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen, 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

26.05.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen, 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Gönen, Meram İlçe Teşkilatı ile birlikte Kaşınhanı Mahallesi'nde seçmenlerle buluştu. Gönen, "Ülkemizin kaderini değiştirecek olan 7 Haziran seçimleri için başlattığımız çalışmamızda halkımızın ayağına giderek bire bir görüşmeler yapıyoruz ve sıkıntılarını, taleplerini dinliyoruz. Seçim yasakları başlayana kadar da durmaksızın çalışacağız. 'Bizimle yürü Konya' çağrımıza Konyalı hemşehrilerimizin olumlu şekilde yaklaşımları ülkemiz ve partimiz adına çok önemli bir gelişmedir. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya ve ilçelerinde de Milliyetçi Hareket Partisi önlenemez bir yükselişe geçmiştir. Milletimizin birlik ve beraberliği için, Türkiye'nin bütünlüğü için, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için partimiz parlamentoya güçlü girecek ve seçimde sandıktan MHP çıkacaktır. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için tüm halkımızı 7 Haziran günü sandık başına davet ediyorum. Bu seçim AKP iktidarlarının sandığa gömüldüğü seçim olacaktır" diye konuştu.

Öte yandan, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarını ziyaret eden Gönen, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Taşeron firmalar aracılığıyla hastanede çalışan işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Gönen, MHP'nin seçim beyannamesinde açıklanan taşeron işçilerle ilgili vaatlerini hatırlattı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Gönen, Meram'da Seçim Çalışmalarına Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement