MHP Adayı İpek, Çivril'de Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı İpek, Çivril'de Projelerini Anlattı

MHP Adayı İpek, Çivril\'de Projelerini Anlattı

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, seçim çalışmaları kapsamında Çivril'de vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

10.03.2014 16:09  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, seçim çalışmaları kapsamında Çivril'de vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Çivril'de vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleye dönüşen köylerin bir çok hizmet eksiği olduğuna dikkat çeken Ali İpek, "Susuz, kilit taşı döşenmeyen, hizmet almayan köyümüz yok diyenler, halka yalan yanlış açıklamada bulunanlar, gelsinler Çivril'in köylerini gezsinler. Vizyon kent anlayışları çamurlu yollar, paketlenmiş kilit taşları mı? 11 yıldır hizmet yerine boş vaatler veren zihniyetle yine gelip sizden, utanmadan oy isteyecekler. Sakın kanmayın. 11 yıldır neden yapmamışlar? Hükümet ellerinde, yetki ellerinde. Çivril'de üretilen ürünler para ediyor mu? Çivril halkı geçinebiliyor mu? Bunların umurlarında değil" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisi ve bütçesinin herkese eşit hizmeti karşılayacak güçte olduğunu belirten İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bu yola önce köylerden başladım. Çünkü kalkınma önce köylerden başlayacak ki, o köydeki ürünler götürülüp şehirdeki vatandaşa satılacak. Şehirdekiler kendi ilinin ürünlerini tüketecek. Belediye bu organizasyonda köprü olacak. Büyükşehir Belediyesi ürünlerin pazarlamasında, satılmasında aracı olacak. Büyükşehir ile Denizli, ilçeleri ve köyleri kalkınma hamlesine bizimle başlayacak. Projelerimiz, hedeflerimiz ve yarına yatırımlarımız ile yaşanabilir Denizli'yi hep birlikte kuracağız. Biz bu yola hizmet için çıktık, iyi ki de çıkmışız. Köylerimizin bu halini gördükçe, vatandaşların bu halini gördükçe iyi ki de çıkmışım dedim. MHP'ye oy verin hizmeti, insana verilen değeri, hak edilen çalışmaları ve projeleri birlikte gerçekleştirelim" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı İpek, Çivril'de Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement