MHP Adayı Şenol'dan Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Şenol'dan Mahalle Ziyaretleri

MHP Adayı Şenol\'dan Mahalle Ziyaretleri

MHP Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, Beyşehir merkez ve taşra mahallelerinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

21.05.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, Beyşehir merkez ve taşra mahallelerinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kurucuova ve Gölyaka Mahallelerini ziyaret edip burada vatandaşlarla görüşen Süleyman Şenol ilgiyle karşılandı. Beyşehirli seçmenler, "Süleyman Şenol'u çok iyi tanıyoruz. Gerek eczacılığı, gerekse Beyşehir'deki her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerde gösterdiği başarıları unutulamaz. Bunun yanında Beyşehir ve çevresinde kimin ne ihtiyacı olmuşsa elinden tutmuş, her türlü sorununu giderme gayretinde bulunmuş bir insan olarak herkesin çayını içmiş, herkese bir çay ısmarlamış adamdır. Biz onu Şehr-i emin, yardımsever, beyefendi, nezaket sahibi bir insan olarak çok sevdik ve artık mecliste de görmek istiyoruz. Bunun için de 7'den 70'e gereken gayreti göstereceğiz. Beyşehir ve bölge insanını yani bizleri Ankara'da Meclis'te temsil etme noktasındaki samimiyetine inanıyor ve güveniyoruz. Bu yolda kendisine başarılar diliyoruz" dediler.

Beyşehir ve mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP Konya Milletvekili adayı Süleyman Şenol, 7 Haziran seçiminde halkın teveccühünü alarak seçildiği takdirde var gücüyle çalışacağı sözünü verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Şenol'dan Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement