MHP Adayı Songür: Türk Kadını ve Gençliğin Sesi Olacağım - Son Dakika
Güncel

MHP Adayı Songür: Türk Kadını ve Gençliğin Sesi Olacağım

MHP Adayı Songür: Türk Kadını ve Gençliğin Sesi Olacağım

Zonguldak'ta, MHP'nin 4'üncü sırada milletvekili adayı gösterdiği mimar 27 yaşındaki Şeyma Elmas Acar Songür, "Türk kadının ve gençliğin sesi olmak istiyorum" dedi.

10.04.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, MHP'nin 4'üncü sırada milletvekili adayı gösterdiği mimar 27 yaşındaki Şeyma Elmas Acar Songür, "Türk kadının ve gençliğin sesi olmak istiyorum" dedi.

MHP'nin Zonguldak milletvekili adaylarının tanıtımı Camlı Köşk'te yapıldı. 1'inci sırada olan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, 2'nci sıradaki Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen, 3'üncü sıradaki Emre Bayramoğlu, 4'üncü sırada bulunan Şeyma Elmas Acar Songür ve 5'inci sıra aday Meral Demirbaş'a partililer yoğun ilgi gösterdi.

En büyük ilgiyi ise mimar Şeyma Elmas Acar Songür gördü. Türkiye'nin en genç kadın milletvekili adayları arasında yer aldığını belirten Songür, "Biz mutlaka yapabileceğimiz sözleri verdik. Türk kadınının ve gençliğin sesi olmak istiyorum. Benim gençlik enerjim ve diğer adaylarımızın engin bilgileri ışığında başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Adayı Songür: Türk Kadını ve Gençliğin Sesi Olacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement