MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Açıklaması

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görüşülmekte olan 403 sıra sayılı kanun tasarısı hakkında MHP adına söz alarak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında hükümet tarafından gerçekleştirilen uygulamalara dikkat çekerek iktidara çeşitli uyarılarda bulundu.

29.07.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görüşülmekte olan 403 sıra sayılı kanun tasarısı hakkında MHP adına söz alarak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında hükümet tarafından gerçekleştirilen uygulamalara dikkat çekerek iktidara çeşitli uyarılarda bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde sorumluluğu olanların, görevine, rütbesine ve siyasi gücüne bakılmaksızın adaletli bir şekilde yargılanarak en şiddetli şekilde cezalandırılması gerektiğini vurgulayan Parsak, "Bu noktada hiçbir tartışma yok ancak bu çerçevede yapılan uygulamalarla ilgili olarak bana ve tüm milletvekillerimize her gün onlarca bilgi ve haber geliyor. Darbe girişimi suçuna iştirak eden her kim ise asker, siyasetçi, memur, esnaf ayrımı yapılmaksızın gerekli tedbirler alınmalıdır ancak bu işlemleri adeta bir cadı avına çevirip adaletin gözden kaçırılması da kabul edilemez. Suçu olan hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı ancak bu arada masum insanların mağdur edilmesi de engellenmelidir ki böyle bir şey bir daha yaşanmasın. Şu anda her seviyeden, her siyasi partiden destek bulan bu mücadelede adalet gözetilmezse ne yazık ki bu mücadele, toplumsal zeminini kaybeder ve tam anlamıyla başarıya ulaşamaz" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement