"Önemli Olan Ankaralıların Kaliteli Yaşaması" - Son Dakika
Yerel

"Önemli Olan Ankaralıların Kaliteli Yaşaması"

"Önemli Olan Ankaralıların Kaliteli Yaşaması"

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, "Bizim için önemli olan Ankara'da yaşayan halkın kaliteli yaşamasıdır." dedi.

13.03.2014 23:32  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, "Bizim için önemli olan Ankara'da yaşayan halkın kaliteli yaşamasıdır. Trafik sorununu çözmek için ODTÜ'nün içinden asfalt yol geçirdiler. Ben başkan olsaydım, ODTÜ'den asfalt yol geçmesine gerek kalmazdı" ifadesini kullandı.

Seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Karakaya, Atılım Üniversitesi'nde gençlerle söyleşti.

Karakaya, burada yaptığı açıklamada, tüm kentlerin başında sayılan Ankara'nın herhangi bir kent olmadığını belirtti.

Büyükşehir yasasıyla birlikte bütün şehir haline dönüşen Ankara'nın, en iyiye, en güzele layık olduğunu ifade eden Karakaya, Ankara'nın dünya şehirleri arasında yer alması gerektiğini ifade etti.

Ankara'nın nüfusunun büyük çoğunluğun gençlerden oluştuğunu, bu gençlere istihdam sağlanması gerektiğini dile getiren Karaykaya, "Ben kaynak projeleri hayata geçirerek Ankara'yı sizlerin gurur duyacakları bir kent haline getireceğim, Ankara'yı layık olduğu konuma taşıyacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Göreve geldiğinde ilk olarak Ankara'nın envaterini çıkaracağını aktaran Karakaya, "Ankara'nın en önemli sorunu nedir?" sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Benim en önemli projem, yönetim şeklim olacaktır. Ankarada, yaşayan halkı ve üretimi içine alan yönetime ihtiyaç vardır. Ben de insan odaklı yönetimi esas alacağım. Bizim için önemli olan Ankara'da yaşayan halkın kaliteli yaşamasıdır. Trafik sorununu çözmek için ODTÜ'nün içinden asfalt yol geçirdiler. Ben başkan olsaydım, ODTÜ'den asfalt yol geçmesine gerek kalmazdı. Dünyanın hiç bir yerinde trafik sorununu çözmek için, asfalt yol yapılmıyor." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Önemli Olan Ankaralıların Kaliteli Yaşaması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İsmail Karaca: Akpliyim ama bu şehri güzelleştirecek insan Mevlüt KARAKAYA olacak... 2 0 Yanıtla
  • Ertuğrul Şahin: Denenmişleri denemek ahmaklıktır. Akp'de, Chp'de Ankara'da iyi bir sınav veremedi. Artık sıra MHP'de... Artık sıra Mevlüt Karakaya'da... 1 0 Yanıtla
  • Dinçer Çam: 20 yıllık Chp seçmeniyim ama en büyük projelerin ve ses getirecek çalışmaların Mhp adayında olduğunu görüyorum. Gökçek gitmeli ve yerine Mevlüt Karakaya gelmeli diye düşünüyorum. 1 0 Yanıtla

Advertisement