MHP Antalya İl Başkanlığına Mustafa Aksoy Atandı - Son Dakika
Güncel

MHP Antalya İl Başkanlığına Mustafa Aksoy Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığına Mustafa Aksoy'u atadı.

30.05.2016 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığına Mustafa Aksoy'u atadı.

Yeni göreve başlayan Başkan Aksoy, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, genel merkezin uyumlu teşkilat yapısını korumak adına il teşkilatının yapısında değişiklik yaptığını belirterek, kendisinin il başkanlığı görevine atandığını duyurdu.

Yeni görevlendirmenin davaya, partiye ve Antalyalılara hayırlar getirmesini dilediğini söyleyen Aksoy, "Herkes emin olmalıdır ki, Antalya'da ülkücü hukuku koruyarak ve birliğimizi, beraberliğimizi sağlayarak anlamlı hizmetler sunacağız. Bu inançla yola çıkıyoruz. Bizimle yol yürüyenleri ve bize bu görevi layık görenleri asla mahcup etmeyeceğiz." dedi.

Aksoy, geçmişte MHP yönetiminde görev almış, il başkanları ve yöneticilerine verdikleri hizmetten dolayı da teşekkür etti.

1 Kasım seçimleri sonrasında ülkenin ana gündeminin MHP'deki gelişmelerin ve tartışmaların oluşturduğunu hatırlatan Aksoy, MHP'ye ilgi göstermeyen birçok çevre ve medya kuruluşunun ilk defa MHP'deki tartışma ve gelişmelere ilgi gösterdiğini belirtti.

Aksoy, herkesin MHP üzerinde hesap yaptığı günleri yaşadıklarını vurgulayarak, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin her şeye rağmen yargı kararlarına saygı duyacağını söyleyerek, 10 Temmuz tarihinde seçimli kongre kararı aldığını belirtti.

Kongrenin ülkücüler için demokrasi şöleni olacağını dile getiren Aksoy, "Eksikliklerimizden arınacağız, bu kongreden davamız adına güçlenerek çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

MHP Antalya İl Başkanı olarak görev yapan önceki İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 16 Mayıs tarihinde MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Antalya İl Başkanlığına Mustafa Aksoy Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement