MHP Antalya Milletvekili Günal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Antalya Milletvekili Günal Açıklaması

MHP Antalya Milletvekili Günal Açıklaması

"Torba Kanun hakkında 38 gün boyunca yoğun şekilde çalıştık, gerekli itirazlarımızı TBMM'de dile getirdik"

17.09.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Torba Kanun hakkında yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve itirazları TBMM'de dile getirdiklerini söyledi.

Günal, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, TBMM'de bir yıl boyunca yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğinin bu yıl da devam ettiğini, yoğun bir yıl geçirdiklerini anlatan Günal, 4. yasama yılında TBMM Genel Kurulu'nda 57 kanun tasarısı ya da teklifinin görüşüldüğünü, kendisinin de birçok kanun tasarısı veya teklifinde önerge hazırlayıp, konuşma yaptığını belirtti.

TBMM Başkanlığına 15 yazılı soru önergesi sunduğunu, 2 kanun teklifi ve 51 araştırma önergesinde imzası bulunduğunu dile getiren Günal, "Torba Kanun hakkında 38 gün boyunca yoğun şekilde çalıştık, gerekli itirazlarımızı TBMM'de dile getirdik" dedi.

Antalya ile ilgili turizm sektörü temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, sektörün sorunlarına ve çözümlerine ilişkin görüşmeler yaptıklarını anlatan Günal, turizm sezonunun açılması ve turizm sektörünün sorunlarına ilişkin mecliste bilgilendirme konuşmaları yaptığını bildirdi.

Milletvekili Günal, EXPO 2016 Antalya sürecini yakından takip ettiğini, süreç hakkında soru önergeleri verdiğini kaydetti.

Bir gazetecinin, "Bazı bankalar desteklenirken Bank Asya'nın batırılmaya çalışıldığı yönünde iddialar var, bu konuda ne düşünüyorsunuz" sorusunu Günal, "Bankalar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından denetlenir. Kriterler bellidir. Bu tür konuların kamuoyunda konuşulması, tartışılması suçtur" şeklinde cevapladı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Antalya Milletvekili Günal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement