Mhp, Başkan Çelik'in İki Yılını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Mhp, Başkan Çelik'in İki Yılını Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in iki yıllık icraatını değerlendirdi.

11.04.2016 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'in iki yıllık icraatını değerlendirdi.

MHP İlçe Başkanı Nihat Doğan ile basın açıklaması yapan Yenişehir ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ercan Özel, Yenişehir Belediyesi'nin halka verdiği projelerde sınıfta kaldığını iddia etti. Özel, "Belediyenin rutin işlerini bile yapmaktan aciz bir yönetim ile karşı karşıyayız. Dile kolay yerel seçimlerden sonra tam tamına 2 yıl geçti. Bugün Yenişehir'de yerel yönetimin 741. günü, yani bir dönemin yüzde 40'lık kısmı sona erdi. 2014 yılında yerel seçimlerde halkımızın karşısına 70 mega proje ile çıkan belediyenin şu anki yönetimi, söz verdikleri projelerin hiçbirini yapamadığı gibi başladığı, temelini attığı bir projesi dahi yoktur. Buna rağmen hala sözde, proje üstüne proje üretmektedirler. Yalnız bu söylemleri boş lakırtıdan öteye gitmemektedir. Yenişehir, mevkii, tarihi, doğası, yer altı suları ve toprağı ile Bursa'nın en güzel ilçelerinden biridir. Sayın belediye başkanı halkın karşısına çıkıp ne 1. yılını değerlendirebildi ne de 2. yılını. Çünkü ne şunu yaptık diyebiliyor, ne de bunu yaptık. Yapacağız diyor. Hemen olmuyor diyor. Yapılacak, edilecek, açılacak, olacak, gelecek, katacak, cek ve cak'larla dolu geçen iki yıl. Sonuç hayal kırıklığı. Süleyman Çelik'in koskoca iki yılda Yenişehir'e kattığı tek bir şey var o da kocaman bir sıfır" diye konuştu.

Özel, "Yenişehir'de belediye yönetimi vizyon sıkıntısı yaşamaktadır. Soyut söylemlerden somut projelere geçemeyen bir başkanı ile Yenişehir kayıp iki yılı daha geri de bıraktı. Yapıcı muhalefetimiz ile önümüzdeki 3 yılda Yenişehir Belediyesi'ni denetlemeyi sürdüreceğiz. Yenişehir'in keyfi ve soyut söylemlerle yönetilmesine müsaade etmeyeceğiz. Yenişehir'de doğru yerel yönetim anlayışının hayat bulması için erdemli siyasetimize devam edeceğiz. Bütün kalbimle inanarak söylüyorum ki Yenişehir'i hak ettiği yerel yönetime, hak ettiği belediyeciliğe 2019 yılında kavuşturacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mhp, Başkan Çelik'in İki Yılını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement