MHP Batalgazi Teşkilatından İskender Mahallesi Muhtarlığına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Batalgazi Teşkilatından İskender Mahallesi Muhtarlığına Ziyaret

MHP Batalgazi Teşkilatından İskender Mahallesi Muhtarlığına Ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kapan’ı ziyaret etti.

02.04.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kapan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "Çevreyolu altına yıllardır sanki bir üvey evlat muamelesi yapılmakta. Malatya'da Fahri Kayahan veya diğer bölgeler kentsel dönüşümde hızla gelişmekte. Ama niyeyse çevreyolunun altı bir türlü rağbet görmedi. Hep sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Baktığımız zaman AKP Hükümetinin 12 yıldır, Battalgazi'yi de geçtik, çevreyolunu da geçtik, Malatya'ya yaptıkları her hangi bir şey yoktur. Her zaman bu gidişattan rahatsızız. Yönetimin bozukluğundan rahatsızız. Aşık Mahsuni'nin de dediği gibi, artık onlar da kendileri kabul ediyorlar, parsel parsel eylediler dünyayı, artık parsellediler her şeyi. Bunun için 7 Haziran'da yapılacak seçimde MHP'yi iktidara taşımamız lazım, MHP kadrolarını göreve çağırmamız lazım. Malatya'ya yaptıkları her hangi bir şey yok. Kendileri arasında barışık olmayan iktidar mensupları bizleri nasıl idare edecek" dedi.

Ziyaret için teşekkür eden birlikte İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kapan, MHP'ye başarılar dileyerek, "İnşallah başarılı olurlar, biz de İskender Mahallesi muhtarı olarak elimizden gelen yardımı yapacağız. Çevreyolu altı her zaman hizmetten mahrum kalıyor. Fahri Kayahan Bulvarı ile bizim çevreyolunun altında çok büyük fark var. Battalgazi bölgesi hizmet almakta düşüşe geçmiştir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Batalgazi Teşkilatından İskender Mahallesi Muhtarlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement