MHP, Bilecik'in Sorunlarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

MHP, Bilecik'in Sorunlarını Değerlendirdi

MHP, Bilecik\'in Sorunlarını Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, değerlendirme toplantısı düzenledi.

06.01.2014 19:14  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, değerlendirme toplantısı düzenledi.

Parti binasında bir araya gelen Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, İl Başkanı Sabri Eraslan ve partililer, basın açıklaması yapmak için Yüksek Hızlı Tren (YHT) çalışmalarının devam ettiği bölgeye giderek Bilecik'in sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahattin Şeker, parti olarak ve milletvekili olarak bu memlekete yapılan hizmetleri takdir ettiklerini, eksikleri ve yanlışları söylemekten de çekinmediklerini söyledi.

MHP'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, kentteki otogar sıkıntısına değinerek şunları söyledi: "Hepimizin bildiği gibi ilimizin otogar muamması var. Otogarımızda yapılan ihale iptal edilmiş durumda. Otogar ihalesinin yapılıp iptal edilmesi Bileciklileri üzmektedir. Otogarımızın bunla ilgili öncelikli olarak yapılamaması Bilecik'imizin ayıbıdır. Biz buradan otogarın durumunu sormak istiyoruz. Otogar ile ilgili ihale neden iptal oldu. İlimiz için öncelikli olması gereken çalışma neden yapılmadı. Küplü'de özel şahısların yapmış olduğu yer ilimizle alakası olmayan kişilere otogar olarak gözükmektedir. Bunlar bizi üzmektedir. Sayın başkan 'Bilecikli büyük düşünün' dedi bu şekilde oy istedi, fakat bakıldığı zaman ne kadar küçük düşündüğü belli oldu. Biz eğer 30 Mart'ta nasip olursa geliyoruz. Üç yıl oldu hala hastanenin yerini belirleyemediniz. Bir yer tespit edip bu hastaneyi yapamadınız." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP, Bilecik'in Sorunlarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement