MHP Bilecik Milletvekili Şeker'den Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

MHP Bilecik Milletvekili Şeker'den Ziyaretler

MHP Bilecik Milletvekili Şeker\'den Ziyaretler

Şeker: "Partilerde görev alan arkadaşlarımız memleketin geleceği ve iyiliği için çalışan kişilerdir"

12.11.2013 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Demokrat Parti (DP), Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Şeker, MHP Bilecik İl Başkanı Sabri Eraslan, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar ve MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy'la birlikte, DP İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İl Başkanlığına seçilen Ali Ünal'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

DP'nin Türkiye'nin en köklü partilerinden olduğunu ifade eden Şeker, "Doğruyol Parti döneminde görevde bulunmuştuk. Anavatan Partisiyle birleşmesinden DP meydana geldi. Kardeş partiyiz. Niye kardeş partiyiz? Türkiye'nin bayrağımızın, İstiklal Marşı'mızın, birlik ve beraberliğin tartışıldığı bugünlerde hepimizin aynı düşünce, aynı yapıda, aynı yolda olduğumuz bir parti. Maalesef son günlerde Türkiye ikiye bölünmeye doğru gitmekte. Memleketin nereye gittiğini anlamak mümkün değil. Bugün bizler gibi diğer partililer gibi vatanını, milletini seven bütün arkadaşlarla beraber, Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkma vaktinde olduğumuzu düşünüyorum. Partilerde görev alan arkadaşlarımız memleketin geleceği ve iyiliği için çalışan kişilerdir" dedi.

Burada DP İl Başkanı Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Şeker, daha sonra yeni göreve başlayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan ile İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır'ı ziyaret etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Bilecik Milletvekili Şeker'den Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement