MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Bayramiç'te - Son Dakika
Yerel

MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Bayramiç'te

MHP Çanakkale Milletvekili adayları Bayramiç'te muhtar ve partililerle bir araya geldi.

13.05.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Çanakkale Milletvekili adayları Bayramiç'te muhtar ve partililerle bir araya geldi.

MHP 1. sıra milletvekili adayı Kürşat Tuna, öğretmenevindeki toplantıda yaptığı konuşmada, partisinin ekonomi politikaları konusundaki projelerini anlattı.

MHP iktidarında yıllık 700 bin kişiye ilave iş sağlanacağını belirten Tuna, "Bütün çalışanların gelirlerinin asgari ücret kadar kısmı vergi dışı bırakılacaktır. Üretici birliklerini daha etkin çalışır hale getireceğiz. Çiftçiye mazotu 1.75 liraya vereceğiz ki, üretici, çiftçi zarardan kar eder duruma yükselsin, fazla üretim yapsın" dedi.

MHP 2. sıra milletvekili adayı Enver Koç, köyde, mahallede, partide, ailede, insanların birlikte yaşadığı toplumda adaletin olmaması durumunda orada huzur, bereket ve başarıdan söz edilemeyeceğini ifade ederek, "Adalet ve Kalkınma Partisi, adaletsiz parti. Ak diyorlar, ak falan değil bunlar" diye konuştu.

MHP 3. sıra milletvekili adayı Serdar Can ise Kazdağları'nın önemini çok iyi bildiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Çünkü ben bir hekimim. Tabii ki biz enerji üretimine karşı değiliz. Biz kirli enerjiye karşıyız. Enerji sadece termik ve nükleer demek değildir. Rüzgardan, güneş, barajlar vasıtasıyla da enerji elde edilebilir. Yapılacak termik santraller eski ve dışarıdan getirilecek kömürle çalışacak. Kartellere bölgemiz peşkeş çekilecek."

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve partililer, esnafları ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Bayramiç'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement