MHP'de Akın Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

MHP'de Akın Rüzgarı

MHP\'de Akın Rüzgarı

MHP’de daha önce iki kez divan üyeliği görevinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, partinin geçen hafta yapılan kurultayında yeniden divan üyeliği yapmanın onurunu yaşadı.

25.03.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'de daha önce iki kez divan üyeliği görevinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, partinin geçen hafta yapılan kurultayında yeniden divan üyeliği yapmanın onurunu yaşadı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) geçen hafta yapılan 11. Olağan Büyük Kurultayını yöneten divanda görev aldı. Daha önce de iki kez genel merkez yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 9. ve 10. büyük kurultaylarının ardından 11. büyük kurultayında da divan yönetiminde yer aldı. Kongreye MHP Bartın il teşkilatı, merkez ilçe teşkilatı, kadın kolları ve Ülkü Ocakları üyeleri de katıldı. Kongrede Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Milletvekili Adayı Sezai Bilgin, İl Başkanı Tuncay Maden ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir üst kurul delegesi olarak oy kullandı ve partinin yeni dönemine Bartın olarak katkıda bulundu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Akın Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement