MHP'de Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

MHP'de Bayramlaşma

MHP\'de Bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı yapıldı.

18.07.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı yapıldı.

MHP İl Teşkilatındaki bayramlaşma etkinliğine, Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Yusuf Baş, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Meclis İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, ilçe başkanları, belediye başkanları, vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler.

Partiye gelen ziyaretçiler arasında en çok ilgiyi ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çalış'ın 6 aylık oğlu Metehan gördü. Bütün dikkatleri üzerinde toplayan Metehan'a Mevlüt Karakaya ve Yusuf Baş 'harçlık' verdiler.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Türk-İslam Dünyasında yaşanan ağır sorunlara atıfta bulunarak, bayramı buruk kutladıkları ifade etti. Baş, "Aramıza sokulmak istenen bölücü fitneye asla fırsat vermemeliyiz. Bu bayramı da vesile kılarak içimizdeki sevgi ve saygıyı büyütmeye, aramızdaki kardeşlik bağlarını çelikten nakışlarla örmeye mecburuz. Aksini yapanlar, ne bu dünyada ve ne de ahrette asla hesap veremeyecektir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement