Kurultayın Yapıldığı Otelin Önünde Gerginlik! Haluk Kırcı Olay Çıkardı - Son Dakika
Politika

Kurultayın Yapıldığı Otelin Önünde Gerginlik! Haluk Kırcı Olay Çıkardı

MHP kurultayına katılmak isteyen Haluk Kırcı ve beraberindekiler delege kapısından salona girmek isteyince polis müdahale etti. Daha sonra Kırcı, protokol kartıyla içeri girdi.

19.06.2016 12:55  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'de Çağrı Heyeti'nin tüzük değişikliği için topladığı kongreye katılmak isteyen Haluk Kırcı ve beraberindekilerin delege kapısından salona girmek istemesi gerginliğe neden oldu.

İZİN VERİLMEDİ

Kongrenin yapıldığı Büyük Anadolu Oteli'nin bulunduğu alana kurulan delege kapısından girmek isteyen Haluk Kırcı ve beraberindekilere izin verilmedi.

KIRCI, PROTOKOL KARTIYLA İÇERİ GİRDİ

Çevik kuvvet polisince uzaklaştırılan gruptakiler daha sonra tekrar delege kapısına geldi. Haluk Kırcı, üst araması yapıldıktan sonra içeriye protokol kartıyla giriş yaptı.

BAHÇELİEVLER KATLİAMINI İTİRAF ETMİŞTİ

Haluk Kırcı, "Bahçelievler katliamı" olarak bilinen 7 TİP üyesi gencin 1978'de öldürülmesine ilişkin davada yargılanmış, gençlerden 5'ini kendisinin 2'sini Abdullah Çatlı'nın öldürdüğünü itiraf etmişti. Kırcı mahkemede şunları söylemişti:

"O günkü şartlar içinde inanmış bir militandım. İliklerime kadar inanmıştım. Yüz kişi de gelse öldürecektim. Keşke Türkiye o günleri yaşamasaydı, kardeş kavgasına sürüklenmeseydi. Ama o günkü şartları da bakıp, anlamak lazım"

Kurultayın Yapıldığı Otelin Önünde Gerginlik! Haluk Kırcı Olay Çıkardı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kurultayın Yapıldığı Otelin Önünde Gerginlik! Haluk Kırcı Olay Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Mazara: 1980 seksenden önce MHP liler olmasaydı komünistler ezan okutmazlardı Allah onlardan razı olsun akıncılar erbakanın adamları hepsi korkaktır kaçarlardı çatışmalardan bakmayın şimdilerde ellerine fırsat geçtikçe cumhurbaşkanı başbakan oldular erkeklik taslıyorlar biz onların eski halini de gördük 35 7 Yanıtla
  • URFALI: Adam 5 garibanı öldürmemiş 5 tip li militanı öldürmüş.Kimse öldürülenleri masummuş gibi göstermesin kim bilir onlar kaç kişinin kanına girdiler. 25 13 Yanıtla
  • gubo: Hırsızlar oluyor da partide katil niye olmasın 16 6 Yanıtla
  • Xlarc: Çete partisi mhp 9 7 Yanıtla
  • Gopdagel: MHP seçimlerde baraj altında cenazeyi diriltmeye çalışıyorlar 8 8 Yanıtla
  • Gfb: Hayırlı olsun hayırlı olsun ergenekon kalıntılarıda bu buralardaymış.işte bahçeli bunlardan partiyi temizledi diye kötü oldu 12 3 Yanıtla
  • azadi: bence şu an akp cok üzülüyordur cünkü mhp başı deyişiyor artık o mhp oyunu alamaz adamlar ona yanıyor o yüzden kongere yaptırmıyor devlet ben bi kürttüm ama bence bahcelinin gitmesi lazım yoksa sag oylar akp ye gider kongereleri hayırlı olur işalla 9 4 Yanıtla
  • Bi adanalı vardı...: Biz fırıldak değiliz, bağımsız bağlantısız... 3 0 Yanıtla

Advertisement