Son dakika Kurultay haberleri, Kurultay son dakika, son dakika Kurultay

Son Dakika Kurultay Haberleri

  • Özgür Özel, Partisinin Genç Adaylarıyla: 'Onlara Güvenmek, Yol Açmak, İmkan Tanımak Çok Önemli'
    02:06 Özgür Özel, Partisinin Genç Adaylarıyla: "Onlara Güvenmek, Yol Açmak, İmkan Tanımak Çok Önemli"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul’daki Dijital Deneyim Müzesi’nde bir araya geldi. Özel, “Benim bir gence inanıp da sükut-u hayale uğradığım çok istisnadır ama çok inandığım yaşıtlarım beni çok sükut-u hayale uğratmıştır. Siyasette gençler yedek kulübesinde yaşlandıkça ileride olmaması gerektiğini düşündüğümüz her şeyi yedek kulübesinde öğreniyorlar ama sahada hiç kötü bir şey öğrenmiyorlar, kötü bir şey yapmıyorlar. Onlara güvenmek, yolunu açmak ve onların kendinden daha gençlerin yolunu açması için onlara imkan tanımak çok önemli. Ben çok güveniyor ve inanıyorum” dedi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı Binası Görüntüleriyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor
    16:29 CHP İstanbul İl Başkanlığı Binası Görüntüleriyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor

    CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, maddi gerçeğin ortaya çıkarılması ve suç unsurlarının tespiti amacıyla resen soruşturma başlattı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı Binası Satışıyla İlgili Soruşturma Devam Ediyor
    12:16 CHP İstanbul İl Başkanlığı Binası Satışıyla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

    CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satışıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade veren Ali Rıza Braka adliyeye gitti. Soruşturma henüz sonuçlanmadı.

  • Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına 11. kez seçildi
    09:31 Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına 11. kez seçildi

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, 11'inci kez partisinin genel başkanlığına seçildi. Bahçeli, 27 yıldır MHP'nin başında bulunmaktadır.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda 43 yeni isim MYK'ye seçildi
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda 43 yeni isim MYK'ye seçildi

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda yapılan seçimde Merkez Yönetim Kurulu'nun 43 üyesi yeni isimlerden oluştu. Kurultayda ayrıca Merkez Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK'de 43 yeni isim yer aldı
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK'de 43 yeni isim yer aldı

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda yapılan oylama sonucunda Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) 43 yeni isim yer alırken, 32 isim ise yerini korudu. Yeni MYK'de 15 kişilik Başkanlık Divanı üyelerinin tamamı yer aldı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan ve Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut ise yeni MYK'de yer almadı. Ayrıca yeni Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri de belirlendi.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK ve MDK Üyeleri Belirlendi
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK ve MDK Üyeleri Belirlendi

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'nın ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belli oldu. Kurultayda Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçildi ve MYK'ya 32 üye yerini korurken, 43 yeni isim de katıldı. MDK'da ise Kürşat Türker Ercan yerini korudu ve 8 yeni üye seçildi.

  • MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın
    17 Mar MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart seçimlerine ilişkin, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim" yönündeki açıklamaları üzerine, "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın, yanındayız.

  • Bahçeli: CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecek
    17 Mar Bahçeli: CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecek

    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, CHP'nin PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyeceğini söyledi. Bahçeli, muhalefet partilerinin birbirini yiyip tükettiğini ve CHP'nin güvenilmez siyasetini açığa vurduğunu belirtti.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurultayda, tüzük ve parti programında değişiklik için iki komisyon oluşturuldu. Kurultayda, parti tüzüğünde yapılan değişiklikler ve yeni parti programı kabul edildi. Bin 300'ün üzerinde üst kurul delegesi oy kullanacak.

  • Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi
    17 Mar Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi

    MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi. Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanı seçildiği kurultayda 1295 oy aldı.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkanlık Seçimi Başladı
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkanlık Seçimi Başladı

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı. Kurultayda tüzük ve parti programında değişiklikler yapıldı ve yeni parti programı kabul edildi. Genel başkanlık seçiminin ardından Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapılacak.

  • Bahçeli: Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz
    17 Mar Bahçeli: Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin, 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz' dedi.

  • Haftanın tarihine bakış
    17 Mar Haftanın tarihine bakış

    Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türk milletinin geleceği için bir dönüm noktası oldu, Çanakkale'nin geçilemeyeceğini de kanıtladı.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sol kolu askılı olarak katıldığı 14. Olağan Büyük Kurultay, Ankara Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda, Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek.

  • Bahçeli'den 'Son seçimim' diyen Erdoğan'a: Ayrılamazsın
    17 Mar Bahçeli'den "Son seçimim" diyen Erdoğan'a: Ayrılamazsın

    Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Son seçimim' açıklamasına destek vererek, 'Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz' dedi.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda başladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli de kurultaya katıldı. Kurultayda, parti organlarının seçimi yapılacak ve delegeler oy kullanacak. AK Parti ve diğer siyasi parti temsilcileri de kurultaya katıldı.

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurultay Öncesi Omzunu Burktu
    17 Mar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurultay Öncesi Omzunu Burktu

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi ters bir harekete bağlı olarak omzunu burktu. MHP'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'ye geçmiş olsun dilekleri iletilerek, Rabbim korusun denildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'na mesaj gönderdi
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'na mesaj gönderdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'na yazılı mesaj gönderdi. Erdoğan, kurultayda MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından okunan mesajında, Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin geleceği için birlikte mücadele ettiklerini belirtti.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu seçilecek. Ayrıca, MHP Lideri Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlığa aday gösterilecek.

  • MHP kurultayı öncesi talihsiz kaza! Ters bir hareket yapan Bahçeli'nin kolu incindi
    17 Mar MHP kurultayı öncesi talihsiz kaza! Ters bir hareket yapan Bahçeli'nin kolu incindi

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştireceği 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi talihsiz bir olay yaşandı. Partiden yapılan açıklamada MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ters bir harekete bağlı olarak omuz burkulması yaşadığı ve kolunda incinme oluştuğu ifade edildi.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da başladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçilecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlığa aday gösterilecek.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek, daha sonra Adana'nın Ceyhan ve Seyhan ilçelerinde halk buluşmasında vatandaşlara seslenecek. Ayrıca, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeydan Karalar'ın proje tanıtım toplantısına ve iftar programına katılacak.

  • MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı
    16 Mar MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda tek aday olarak 11. kez genel başkanı seçilecek olan MHP lideri Bahçeli, seçimlere sayılı günler kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak "CHP'yi Saraçhane'den yöneten zat için veda vakti gelmiştir" dedi. Bahçeli'nin kurultay öncesi geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıktığı da dikkatlerden kaçmadı.

  • Türkiye Baroları, Hayvan Hakları Kurultayı Düzenledi
    16 Mar Türkiye Baroları, Hayvan Hakları Kurultayı Düzenledi

    Türkiye Barolar Birliği (TBB) Hayvan Hakları Komisyonu ve Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi işbirliğiyle düzenlenen 'Toplumsal, Hukuki ve Etik Bağlamda Hayvan Hakları' kurultayında, kedi 'Eros' davasına ilişkin toplumsal dayanışma ve hukuki tartışmalar ele alındı. Kurultayda, sokak hayvanlarına yönelik yaklaşım, mevzuatın uygulanması, hayvan bakımevi uygulaması ve medyanın rolü gibi konular da tartışıldı. Ayrıca, Türkiye Baroları 'Sokak Hayvanlarına İlişkin Kurultay Raporu' hazırlayarak ilgili kurumlara sunacak.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Yarın Gerçekleştirilecek
    16 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Yarın Gerçekleştirilecek

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yarın yapılacak 14. Olağan Büyük Kurultaya hazırlık çalışmalarını tamamladı. Ankara Spor Salonu, kurultay için Türk ve MHP bayraklarıyla donatıldı. Kurultayda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in fotoğrafları sergilenecek. Devlet Bahçeli, tek aday olarak genel başkanlık seçimine katılacak ve MYK ile MDK üyeleri seçilecek.

  • MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayını Gerçekleştirecek
    16 Mar MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayını Gerçekleştirecek

    Türk milliyetçiliğinin siyasi temsilcisi olarak nitelendirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), siyasi tarihinde 13 olağan büyük kurultay gerçekleştirdikten sonra 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda 14. Olağan Büyük Kurultayını yapacak. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçilecek.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Cömert Tokayev, Kazakistan'ın yeni akademik tarihini yazmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti
    15 Mar Kazakistan Cumhurbaşkanı Cömert Tokayev, Kazakistan'ın yeni akademik tarihini yazmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cuci Han Ulusu Araştırma Enstitüsü'nün kurulduğunu ve 250'den fazla bilim insanının yer aldığı 7 ciltlik Kazakistan'ın yeni bir akademik tarihinin yazılması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Tokayev ayrıca, Kazakistan'ın ideolojik alanda da yön belirlemesi gerektiğini ve geçmişe takılıp kalmamanın önemini vurguladı. Kazak dilinin kullanımının genişletilmesinin devlet politikasının temel önceliği olduğunu belirten Tokayev, Altın Ordu Devleti'nin Kazakistan'ın uluslararası arenadaki imajının inşasında daha aktif olarak kullanılması gerektiğini ifade etti.

  • MHP'nin Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kurultay nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak
    15 Mar MHP'nin Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kurultay nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak

    Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, MHP'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 14. Olağan Büyük Kurultayı nedeniyle 17 Mart Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılacak yollar arasında Cumhuriyet Caddesi'nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasındaki bölüm, yan varyantlar ve bağlantı yolları bulunmaktadır.

  • Ankara'da MHP Kurultayı Nedeniyle Yollar Kapatılacak
    15 Mar Ankara'da MHP Kurultayı Nedeniyle Yollar Kapatılacak

    Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, 17 Mart'ta düzenlenecek MHP Kurultayı nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. Kapatılacak yollar arasında Cumhuriyet Caddesi'nin bir bölümü, yan varyantlar ve bağlantı yolları bulunuyor. Vatandaşlara toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.

  • CHP'li Meclis Üyesi Fatih Keleş, Para Sayma Görüntüleri İçin Adliyeye Gitti
    15 Mar CHP'li Meclis Üyesi Fatih Keleş, Para Sayma Görüntüleri İçin Adliyeye Gitti

    CHP'li meclis üyesi Fatih Keleş, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekildiği belirtilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin ifade vermeye çağrıldı. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • CHP Genel Başkanı Özel, canlı yayında soruları yanıtladı Açıklaması
    14 Mar CHP Genel Başkanı Özel, canlı yayında soruları yanıtladı Açıklaması

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki para sayma görüntülerine ilişkin, "Bu bir kaset kumpasıydı.

  • Para sayma görüntüleri canlı yayında İmamoğlu'na soruldu: Bizimle bir ilgisi yok
    13 Mar Para sayma görüntüleri canlı yayında İmamoğlu'na soruldu: Bizimle bir ilgisi yok

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleri konuk olduğu canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na soruldu. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yer aldığı görüntüleri sosyal medyadan izlediğini belirten İmamoğlu, "Yaftalamak, karalamak üzerine saldırı. 'Bir şey bulduk Ekrem'e nasıl zarar veririz?' diye girişim yapıldı. Ekrem İmamoğlu ile İBB ile bir ilgisi yok" dedi.

  • Seçimden sonra harekete geçecek! Kılıçdaroğlu, kurultay için 550 isimden imza sözü aldı
    13 Mar Seçimden sonra harekete geçecek! Kılıçdaroğlu, kurultay için 550 isimden imza sözü aldı

    CHP'de, geçtiğimiz kasım ayındaki kurultayda genel başkanlık koltuğunu Özgür Özel'e kaptıran eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart'taki yerel seçimden sonra CHP'yi olağanüstü kurultaya götüreceği öne sürüldü. Kulislerde Kılıçdaroğlu'nun şimdiden 550 delegeden imza sözü aldığı konuşuluyor.

  • Bakan Tunç: Soruşturma başlatıldı, bağış yapılmasının da kuralı var
    12 Mar Bakan Tunç: Soruşturma başlatıldı, bağış yapılmasının da kuralı var

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler hakkında konuştu. Bakan Tunç, "Bu konuda leyhte ve aleyhte çok beyan var. Soruşturma başlatıldı, bağış yapılmasının da kuralı var. Görüntülerdeki kişilerin ifadeleri alınmaya başladı. Bir kara para varsa tüm bunlar ortaya çıkacak" dedi.

  • İmamoğlu'ndan sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerle ilgili açıklama
    12 Mar İmamoğlu'ndan sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerle ilgili açıklama

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, danışmanı İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in para sayarken çekilen görüntüleriyle ilgili sessizliğini bozdu. İmamoğlu, görüntülerin İstanbul CHP İl Binası'nın satın alması sürecinde ödenen paralar olduğunu belirtti ve çamur atma çabalarını eleştirdi.

  • CHP İlke ve Demokrasi Hareketi'nden 31 Mart seçimleri çağrısı
    12 Mar CHP İlke ve Demokrasi Hareketi'nden 31 Mart seçimleri çağrısı

    CHP İlke ve Demokrasi Hareketi, 31 Mart seçimleri öncesinde CHP'ye ve Türkiye'ye sahip çıkma çağrısında bulundu. Bildiride, teokratik diktatörlük rejimi, ekonomik kriz ve bölünmüş muhalefetin tehlikelerine dikkat çekildi.

  • İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili soruşturma başlattı
    11 Mar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili soruşturma başlattı

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesaplarında CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlattığını duyurdu. Soruşturma, görüntülerde yer alan para destelerinin kaynağının ve suç unsuru olup olmadığının tespiti amacıyla başlatılmıştır.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı Para Sayma Görüntüleri İddialarını Yalanladı
    11 Mar CHP İstanbul İl Başkanlığı Para Sayma Görüntüleri İddialarını Yalanladı

    CHP İstanbul İl Başkanlığı, sosyal medyada gündem olan bir ofiste para sayma görüntülerinin yer aldığı videoyla beraber ortaya atılan iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, görüntülerin CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının 2019 yılında satın alınmasıyla ilgili olduğu ve 4,5 yıl sonra servis edilen görüntülerin Cumhuriyet Halk Partisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik olumsuz algı yaratma çabası olduğu belirtildi.

  • İBB Spor Kulübü Başkanı'nın para sayma görüntüleriyle ilgili CHP'den açıklama
    11 Mar İBB Spor Kulübü Başkanı'nın para sayma görüntüleriyle ilgili CHP'den açıklama

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in para destelerini sayarken çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerin CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği ve genel başkanlık seçiminde delegelere ödendiği iddia edildi. CHP İstanbul İl Başkanlığı ise görüntülerin il binasının satın alınmasıyla ilgili olduğunu açıkladı.

  • İmamoğlu'nun sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler tartışma yarattı
    11 Mar İmamoğlu'nun sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler tartışma yarattı

    Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığında deste deste para saydığı görüntüler büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre; o paralar genel başkanlık seçiminde delegelere ödendi.

  • CHP Genel Başkanı Özel: Belediye başkanlığı yarışı bitti, Mansur Yavaş rekor oyla geliyor
    11 Mar CHP Genel Başkanı Özel: Belediye başkanlığı yarışı bitti, Mansur Yavaş rekor oyla geliyor

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İstanbul, Ankara ve İzmir'de bir risk yok. Seçmene saygısızlık olmasın ama anket şirketlerinin dediği gibi Ankara'da büyükşehir belediye başkanlığı yarışı bitti. Mansur Yavaş rekor oyla geliyor. Yüzde 60'ı zorlar deniyor. Ankara'da yarış belediye meclisinde. Ankara'da inanılmaz bir ivmelenme var, iyi gidiyoruz. İstanbul'da KONDA'nın anketine göre 7 puan öndeyiz. İzmir'de büyük bir değişim alevi yaktık" dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir mitinginde konuştu: 'Yüzlerine Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar'
    10 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir mitinginde konuştu: "Yüzlerine Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle buluştu.

  • Erdoğan: CHP'nin başında güya bir genel başkan var ama varlığı, yokluğu belli değil
    10 Mar Erdoğan: CHP'nin başında güya bir genel başkan var ama varlığı, yokluğu belli değil

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, CHP'nin başındaki genel başkanın varlığı ve yokluğunun belli olmadığını söyledi. Erdoğan, İzmir'in tarih boyunca eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadığını belirtti ve İzmir'in yerel yönetimler açısından hak ettiğinden azını aldığını ifade etti. Ayrıca, CHP'nin şeffaf olmadığını ve belediye pazarlıklarının halka açıklanmadığını vurguladı.

  • CHP 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak
    06 Mar CHP 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermediği için hem 2024 yerel seçimlerinde hem de 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: Parti içi muhalefet değil, parti içi kötülük yapıyorlar
    06 Mar CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: Parti içi muhalefet değil, parti içi kötülük yapıyorlar

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, parti içindeki muhalefetin partiye değil, memlekete kötülük yaptığını belirtti. Bulut, seçim sürecine ilişkin çalışmaları ve sandık güvenliği konusundaki planları hakkında bilgi verdi. Ayrıca CHP'nin İsrail ile ticari ilişkileri hakkında da açıklamalarda bulundu.

  • CHP, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermediği için 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak
    06 Mar CHP, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermediği için 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermediği için hem 2024 yerel seçimlerinde hem de 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak.

  • ABD'de Süper Salı Ön Seçimleri Başladı
    06 Mar ABD'de Süper Salı Ön Seçimleri Başladı

    ABD'de 5 Kasım'da yapılacak Başkanlık Seçimleri öncesi bugün milyonlarca seçmen ön seçimlerde oy kullanacak. Süper Salı adıyla bilinen bugün Cumhuriyetçi Parti 15, Demokrat Parti'de ise 16 eyalette ön seçim yaptı. Oy sayımı devam ederken Başkan Joe Biden tüm eyaletlerde ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak için yarışan eski Başkan Donald Trump'ın Vermont hariç, tüm eyaletlerle kazanması öngörülüyor. Trump bu sonuçla partisinin başkan adaylığını kazanmanın eşiğine geldi. Demokrat Parti'de ise Biden'ın karşısında ciddi bir rakip yok.

  • Cüneyt Oğuz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçildi
    04 Mar Cüneyt Oğuz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçildi

    Memleket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Oğuz, tarihi değerleri ve kültürü gelecek nesillere aktaracak, engelsiz ve erişilebilir bir belediye başkanlığı yapacağına söz verdi. Oğuz, İzmir'in kadim bir şehir olduğunu ve birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirtti. Ayrıca, yerel seçimlerde Muharrem İnce'nin önerisi ve partinin onayıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildiğini açıkladı. Oğuz, İzmirlilere üçüncü bir seçenek sunduğunu ve önümüzdeki günlerde projelerini tanıtacaklarını ifade etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, EGEÇEP Kurultayı'nda yerel yönetimler ve ekolojik kentler hakkında konuştu
    03 Mar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, EGEÇEP Kurultayı'nda yerel yönetimler ve ekolojik kentler hakkında konuştu

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, EGEÇEP Kurultayı'nda yaptığı konuşmada çevre katliamına sessiz kalmadıklarını ve çevre bilincinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Harmandalı atık tesisinin kapatılması ve Gaziemir'deki nükleer atıkların temizlenmesi konularında yaşanan engellere değindi.

  • MHP'nin 14. Olağan Kurultayı Ankara'da Gerçekleştirilecek
    02 Mar MHP'nin 14. Olağan Kurultayı Ankara'da Gerçekleştirilecek

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Kurultay'ı, 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu seçilecek. Kurultayın slogan ve teması ise 'Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin' ve 'Ülkümüz ömür boyu candan öte' olarak belirlendi.

  • MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayına hazırlanıyor
    02 Mar MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayına hazırlanıyor

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 14. Olağan Büyük Kurultayına hazırlanıyor. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçilecek. Bahçeli, kurultay öncesi yapılan çalışmaları değerlendirerek MYK ve MDK üyelerine teşekkür etti.

  • Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş: Türkiye'ye örnek projelere imza attık
    02 Mar Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş: Türkiye'ye örnek projelere imza attık

    Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, görev yaptığı 10 yıllık süre içinde bir ilçe belediyesinin sınırlı kaynaklarıyla Türkiye'ye örnek gösterilen projelere imza attıklarını söyledi. Kızıldaş, seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

  • Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Kışkırtma' Yanıtı: 'Keşke Kışkırtabilsem, Emekliler ve İşçiler Haklarını Aramak İçin Yürüseler.
    01 Mar Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Kışkırtma" Yanıtı: "Keşke Kışkırtabilsem, Emekliler ve İşçiler Haklarını Aramak İçin Yürüseler.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin başkan adaylarının belirlenme yöntemiyle ilgili tartışmalara ilişkin, "Bazı yerlerde bazı zaruretler vardı ama mesela belediye bizdeyse memnuniyet anketi yapıyoruz. Eğer halk belediye başkanına seçildiğinden ileride bir destek veriyorsa, memnuniyeti partinin oyunun üstündeyse yeniden aday yapıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Birileri emekliyi kışkırtıyor' sözlerine de Özel, "Sen yaptıklarınla emekliyi kışkırtmıyorsun da ben bunu söyleyince mi emekliyi kışkırtıyorum? Keşke kışkırtabilsem, ümit ederim emeklileri sokağa dökebilsem, emekliler ve işçiler haklarını aramak için yürüseler, Biz bu milleti sokağa dökeceğiz kardeşim. Sokağa çıkacağız, hakkımızı alacağız, evimize döneceğiz" diye cevap verdi.

  • Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği
    29 Şub Özgür Özel ve Bahçeli arasında Atatürk polemiği

    CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin kendisine yönelik ''Özgür Bey'in akıl sağlığı yerinde mi? Atatürk öldü. Kendisi ruh mu çağırmış da Atatürk'le görüşmüş'' sözlerine yanıt verdi. Özel, ''Atatürk öldü diyorsan, sen bu Cumhuriyet düşmanlarına, Atatürk'e husumet duyanlara, Kurtuluş Savaşı yoktur diyenlere, keşke Yunan kazansaydı diyenlere, koltuk değneği olduğun gün Atatürk senin için öldü'' ifadelerini kullandı.

  • İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili Partiden İstifa Etti
    26 Şub İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili Partiden İstifa Etti

    İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Karakeçili, partinin genel başkanı Meral Akşener'in yanlış kararlar aldığını ve parti içindeki demokratik sürecin bozulduğunu belirtti. Karakeçili, İYİ Parti'nin üzerine oynanan bir oyun ve yapılan bir operasyon olduğunu ifade etti.

  • ÇGD 46. Kuruluş Yıl Dönümünde Açıklama Yaptı
    23 Şub ÇGD 46. Kuruluş Yıl Dönümünde Açıklama Yaptı

    ÇGD Genel Yönetim Kurulu, 46. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla yazılı açıklama yaparak, gazetecilerin emek ve meslek haklarını savunmaktan, demokratik hakların geliştirilmesi için çaba göstermekten, barışa ve bağımsızlığa inanmaktan vazgeçmeyeceklerini belirtti. Açıklamada, ÇGD'nin 46 yıllık geçmişi ve mücadelesi vurgulanarak, gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesi, ifade özgürlüğünün savunulması ve sendikal örgütlenmenin genişletilmesi için çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

  • Çukurova Belediye Başkanı Kadın Ürünleri Pazarı'nı Ziyaret Etti
    22 Şub Çukurova Belediye Başkanı Kadın Ürünleri Pazarı'nı Ziyaret Etti

    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kurulan Kadın Ürünleri Pazarı'nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti ve esnafa hayırlı işler diledi. Çetin, İYİ Parti'den aday olma sebebini açıkladı ve herkesin desteğini alarak seçimi kazanacaklarını belirtti.

  • Memleket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı'ndan Ardı Ardına İstifalar
    22 Şub Memleket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı'ndan Ardı Ardına İstifalar

    2023 Genel Seçimleri'nde Memleket Partisi'nden milletvekili adayı olan Hakkı Bitikli'yle başlayan istifa furyası Memleket Partisi Bandırma İlçe Yönetimi'nin de toplu istifasıyla beraber katlanarak büyüyor.

  • Özgür Özel Hatay'da Lütfü Savaş'ı neden tekrar aday gösterdiklerini açıkladı
    21 Şub Özgür Özel Hatay'da Lütfü Savaş'ı neden tekrar aday gösterdiklerini açıkladı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim kampanya çalışmalarına ilişkin, ''Rastgele bütün şehirleri gezmek yerine risk ve fırsat analizi yaparak fırsatın yüksek olduğu ya da kazanma çizgisinin hemen altında veya üstünde olduğumuz yerlere ağırlık vereceğiz.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hatay'da kent uzlaşısı sağlayacağız
    21 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hatay'da kent uzlaşısı sağlayacağız

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da kent uzlaşısı sağlamak için temaslar yaptıklarını belirtti. Özel, seçimde Hatay'ın AK Parti'ye muhalif oylarının CHP'ye kazandıracağını düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, Lütfü Savaş'ın seçimi kazanması durumunda Hatay'ın kazanacağını ve 1 Nisan günü Hatay'ı AK Parti'ye emanet etmek yerine Lütfü Savaş'a emanet etmeyi tercih edeceğini söyledi.

  • Çukurova Belediyesi'nde En Düşük İşçi Maaşı 35 Bin Lira Oldu
    20 Şub Çukurova Belediyesi'nde En Düşük İşçi Maaşı 35 Bin Lira Oldu

    Çukurova Belediyesi'nde şirket işçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı ve en düşük işçi maaşı 35 bin lira olarak belirlendi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önümüzdeki dönemde Çukurova'nın altın çağını yaşayacağını belirtti ve tüm partilerin oylarına talip olduğunu söyledi.

  • CHP Didim İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İstifa Etti
    20 Şub CHP Didim İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İstifa Etti

    Aydın'ın Didim ilçesinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa etti. Yılmaz, istifa nedenini basın açıklamasında açıkladı.

  • Tuğba Özay, babası İlhan Özay adına düzenlenen şiir yarışmasına katıldı
    19 Şub Tuğba Özay, babası İlhan Özay adına düzenlenen şiir yarışmasına katıldı

    Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay, Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde düzenlenen İlhan Özay Çocuklar Arası Şiir Yarışması'na katıldı. Yarışmada öğrenciler doğa, hayvan sevgisi ve vatan sevgisi üzerine yazdıkları şiirleri okudu. İlk üç dereceye giren öğrencilere tablet ve madalya verildi.

  • KKTC Anketine Göre Ersin Tatar, Hem UBP Yönetimi Hem de Üyeleri Tarafından Yeniden Cumhurbaşkanı Olarak Görülmek İstiyor
    19 Şub KKTC Anketine Göre Ersin Tatar, Hem UBP Yönetimi Hem de Üyeleri Tarafından Yeniden Cumhurbaşkanı Olarak Görülmek İstiyor

    2024 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomik ve Politik Durum Değerlendirme Anketi sonuçlarına göre, UBP yönetimi ve üyeleri, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ersin Tatar'ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Ankette ayrıca, UBP kurultayında Ünal Üstel'in yeniden Parti Başkanı ve Başbakan olarak görülme isteği öne çıkarken, görevde olmayan bakanlar destek kaybetmiştir.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var'
    18 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Özel, partinin başarısını kendi başarısı sayanları ve adayların belirlenmesi sürecini anlattı.

  • Aksaray CHP İl Örgütü, belediye başkan adaylarını tanıttı
    18 Şub Aksaray CHP İl Örgütü, belediye başkan adaylarını tanıttı

    Aksaray CHP İl Örgütü, Aksaray belediye başkan adayları tanıtım programı düzenledi. CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, adayların Aksaray'a damga vuracağını belirtti. Adaylardan Pelinsu Yıldırım Demir, Aksaray'ın kalkınması için çalışacağını söyledi. Programda diğer belediye başkan adayları da tanıtıldı.

  • CHP'nin İstanbul Sarıyer'de Mustafa Oktay Aksu'yu aday göstermesi partiyi karıştırdı
    17 Şub CHP'nin İstanbul Sarıyer'de Mustafa Oktay Aksu'yu aday göstermesi partiyi karıştırdı

    CHP'nin 31 Mart yerel seçimleri için İstanbul'un Sarıyer ilçesinden başkan adayı gösterdiği Mustafa Oktay Aksu parti içinde tartışmalara neden oldu. Sarıyer Belediyesi bir yazılı açıklama yaparak CHP lideri Özgür Özel'e açık çağrıda bulundu. Aksu'nun anketlerin aksine ilçedeki 17 aday içinde en sonuncusu olduğuna dikkat çekilen açıklamada "Sarıyerliler de bu oldubitti karşında öfkelidir, şaşkındır, ayaktadır. İlçede 15 yıllık CHP iktidarının kaybedileceği de gün gibi ortadır" denildi.

  • Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli CHP'den Aday Gösterilmemesine Tepki Gösterdi
    17 Şub Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli CHP'den Aday Gösterilmemesine Tepki Gösterdi

    Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesi ile ilgili gönül kırgınlığı olduğunu belirterek, istifa etmeyi düşünmediğini ve başka bir partiden aday olmayı düşünmediğini ifade etti.

  • Sahalara geri dönen Kılıçdaroğlu, arkasındaki yazıyla mesaj mı verdi?
    16 Şub Sahalara geri dönen Kılıçdaroğlu, arkasındaki yazıyla mesaj mı verdi?

    Genel başkanlığı bıraktıktan sonra ilk kez halkın içine karışan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yıldız Sanayi Sitesi'ne giderek esnafla bir araya geldi. Paylaşılan bir fotoğrafta dükkanın duvarındaki "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursun" yazısı dikkat çekti.

  • Özgür Özel: 'Ankara'da Bir İttifaka İmza Atamadık Ancak İzmir'in Demokratları; İzmir'e, Cumhuriyete ve Geleceğimize Hep Beraber Sahip Çıkacaklar'
    15 Şub Özgür Özel: "Ankara'da Bir İttifaka İmza Atamadık Ancak İzmir'in Demokratları; İzmir'e, Cumhuriyete ve Geleceğimize Hep Beraber Sahip Çıkacaklar"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz Ankara’da bir ittifak kuramadık, Ankara’da anlaşıp Türkiye’de ittifak kuramadık ama bir şeye inanıyoruz. 2019’da, o 11 büyükşehri adaylar, partiler kazanmadı. Cumhuriyetin kıymetini bilen seçmen kazandı, o seçmen değişmedi duruyor. O seçmenin itirazı Tayyip Erdoğan’a, saray rejimineydi, değişmedi, duruyor. O seçmenin itirazı Devlet Bahçeli’nin U dönüşüneydi, değişmedi ve duruyor. O seçmenin korkusu İstanbul’da, Ankara’da parsel parsel satılan arsaların, birilerine peşkeş çekilen kentin İzmir’e de bu yönetim anlayışının sirayet etmesinden korkuyordu; korku, endişe, tehlike baki ama seçmen duruyor. Biz Ankara’da bir imza atamadık ancak İzmir’in demokratları, sosyal demokratlar, muhafazakar demokratlar, milliyetçi demokratlar, Kürt demokratlar; İzmir’e, cumhuriyete ve geleceğimize hep beraber sahip çıkacaklar. İzmir ittifakına, İstanbul ittifakına, Türkiye ittifakına güveniyorum” dedi.

  • CHP'den istifa eden Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den sert açıklamalar
    14 Şub CHP'den istifa eden Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den sert açıklamalar

    CHP'den istifa eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, partinin yönetimini eleştirerek, 31 Mart'ta CHP'nin sandıkta büyük bir ders alacağını söyledi.

  • Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin CHP'den istifa etti
    14 Şub Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin CHP'den istifa etti

    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Çetin, aday gösterilmemesine rağmen yüzde 68 memnuniyet oranına sahip olduğunu belirtti.

  • Metin Zakoğlu, Şehir Tiyatroları çalıştayına davet edilmemesini eleştirdi
    13 Şub Metin Zakoğlu, Şehir Tiyatroları çalıştayına davet edilmemesini eleştirdi

    Ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu, Şehir Tiyatrolarının düzenlediği '100 Yıllık Ayna' çalıştayına davet edilmemesini sert sözler ile eleştirdi. Zakoğlu, kendisinin daha önce de Şehir Tiyatrolarında görev aldığını belirterek tepkisini dile getirdi. Ayrıca, birçok tiyatrocu da bu çalıştaya davet edilmediği iddia edildi.

  • CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, parti yönetiminde başarının siyasi ve demokratik nezaketten geçtiğini söyledi
    13 Şub CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, parti yönetiminde başarının siyasi ve demokratik nezaketten geçtiğini söyledi

    CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP'den istifa eden Gürsel Tekin'e ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarıgül, parti yönetiminde başarının tasfiye siyasetinden değil siyasi ve demokratik nezaketten geçtiğini belirtti ve herkesi bu yanlıştan dönmeye davet etti.

  • Mersin'de Alevi dernekleri CHP'li Başarır'ı protesto etti
    12 Şub Mersin'de Alevi dernekleri CHP'li Başarır'ı protesto etti

    Mersin'de Alevi dernekleri, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın kendisine tepki gösterenlere yönelik sözlerinden dolayı protesto etti. Mezitli Cemevi önünde toplanan bir grup vatandaş, Başarır'a tepki gösterdi. Protesto sırasında bir vatandaş, Alevilere küfreden Başarır'ın yanında durmanın kabul edilemez olduğunu belirterek tepki gösterdi.

  • Mersin'de Alevi Dernekleri CHP'li Vekilin Sözlerini Protesto Etti
    12 Şub Mersin'de Alevi Dernekleri CHP'li Vekilin Sözlerini Protesto Etti

    Mersin'de düzenlenen bir toplantıda CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın Alevi derneklerine yönelik sözleri nedeniyle Alevi dernekleri tarafından protesto edildi. Mezitli Cemevi önünde toplanan bir grup vatandaş, Başarır'a tepki gösterdi. Protesto sırasında Cemevi yöneticisi Mehmet Akif Aktaş, Başarır'ın yanlış anlaşılmayı düzeltmek için bir araya geldiklerini belirtti ve siyasetçilerin sözlerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Alevi toplumu olarak Başarır'dan özür beklediklerini ifade etti.

  • Kırgızistan Müftüsü Abdulaziz Zakirov, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri ile Görüştü
    12 Şub Kırgızistan Müftüsü Abdulaziz Zakirov, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri ile Görüştü

    Kırgızistan'da iki gün önce ülke müftülüğüne seçilen Abdulaziz Zakirov, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Salih Sezik ile bir araya geldi. Zakirov, Türkiye'nin Kırgızistan'da din kültürünün gelişmesine katkısının önemini vurgularken, Sezik ise Türk ve Kırgız kardeşlik ilişkilerini güçlendirmeye her zaman hazır olduklarını belirtti.

  • CHP'de oda krizi: Şükran Kütükçü'nün odası polis zoruyla boşaltıldı
    10 Şub CHP'de oda krizi: Şükran Kütükçü'nün odası polis zoruyla boşaltıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi'nde Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ekiplerinin makam odası paylaşımı nedeniyle TBMM'de sorun yaşandı. Özel'in protokol müdürü Şükran Kütükçü, kendini odaya kilitleyip kapıyı açmayınca, polis kapıyı kırarak odayı boşalttı. Şükran Kütükçü'nün eşyaları tahliye edilerek oda Uğur Bayraktutan'ın danışmanlarına teslim edildi.

  • Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Emekli Maaşlarının Gözden Geçirilmesini İstedi
    10 Şub Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Emekli Maaşlarının Gözden Geçirilmesini İstedi

    İstanbul'da düzenlenen istişare toplantısında konuşan Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, emekli maaşlarının tekrar gözden geçirilmesini ve yeni göreve başlayan memurlarla aynı maaşı almalarını önerdi.

Advertisement