MHP'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

MHP'de Seçim Heyecanı

MHP\'de Seçim Heyecanı

MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına aday olan Muharrem Kaba, hafta sonu yapılacak kongrede ve sonrasında amaçlarının MHP’nin gücüne güç katmak olduğunu söyledi.

02.01.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına aday olan Muharrem Kaba, hafta sonu yapılacak kongrede ve sonrasında amaçlarının MHP'nin gücüne güç katmak olduğunu söyledi.

MHP'nin yerel seçimlerde yakaladığı ivmeyi daha yukarılara çekme arzusunda olduklarını kaydeden Kaba, "Bir toplumu millet yapan taşıdığı değerlerdir. Bunun bilinciyle yaşadığımız topluma, değerlerini, dürüstlüğü, doğruluğu, kısacası partimizin ülküsünü tekrar hatırlatmak adına ilçe yönetimlerinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda yapılması gereken öncelikle partimizin birliğinin ve beraberliğinin pekiştirilmesidir. Parti içindeki huzur, insanlar arasındaki güven ve istişarenin en üst seviyeye çıkarılması bizim için en önemli unsurdur. Özellikle adaletten yoksun yönetilen bir ülkede her gün farklı entrikalarla ayrıştırılmaya çalışılan bayrağına, sınırlarına el uzatılan, milletimize MHP'nin bu ülke için öneminin, ülkesinin ve ideallerinin en iyi şekilde anlatılması gerekmektedir. Bunun için MHP'nin bütün üyelerinden bu partiye gönül vermiş insanlardan parti yöneticilerine kadar herkesin üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçmaması gerekir. Bizlerde bu bilinçle bu yola çıktık" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement