MHP'den AK Parti'ye Katılım - Son Dakika
Politika

MHP'den AK Parti'ye Katılım

MHP\'den AK Parti\'ye Katılım

MHP Ferizli İlçe Teşkilatı’ndan istifa eden eski başkan, yönetici ve partililer AK Parti’ye katıldı.

23.10.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ferizli İlçe Teşkilatı'ndan istifa eden eski başkan, yönetici ve partililer AK Parti'ye katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, MHP İlçe Teşkilatı'ndan istifa eden eski yönetici ve partililer ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 26. dönem Sakarya milletvekilli adayı Ayhan Sefer Üstün, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, eski MHP Ferizli İlçe Başkanı Yakup Kodaman, eski MHP Yönetim Kurulu üyesi Özcan Kam ve mevcut yönetim kurulu üyesi Engin Dur ile çok sayıda eski MHP teşkilat üyesi katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ahmet Soğuk, "Ülkemizde bozulan siyasi istikrarı hep beraber görüyoruz. Ülkemizin istikrarı yakalaması için bir araya geldik. Bize destekleri için tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Her seçimde gerek MHP gerek diğer partiler ile her zaman siyasi nezaket içerisinde olduk. Siyaset yaparken arkadaşlarımızla diyaloglarımız her zaman güçlüydü. AK Parti'ye geçen MHP'li arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemizin istikrarını yakalamak için hep birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu.

Programın devamında söz alan eski MHP Ferizli İlçe Başkanı Yakup Kodaman, "2002 yılından beri MHP teşkilatının içerisinde bulunuyorum. Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yaptım. Ülkemizin gidişatına kuşku ile baktığım için AK Parti saflarında olmayı tercih ettim. Millet olarak geleceğe şüphe ile bakmaya başladık. Artık biz de AK Parti ile beraber tek başına ve istikrarlı bir hükümet kuralım istiyoruz. Ülke genelinde yapılan hizmetler var. Hizmetlerin devam etmesi için biz de destek verelim dedik ve kararımızı verdik" ifadelerini kullandı.

MHP Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Özcan Kam ise, "25 yıl MHP'de gönüllü olarak mücadele ettim. 15 yıl da farklı kademelerde görevler aldım. Gördük ki ülke hakikaten sıkıntılı bir sürece girdi. AK Parti hükümeti iktidara geldikten sonra birçok şeyin değiştiğini gördük. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den beklediğimiz hizmetleri AK Parti kadrolarında gördük. Bugünden sonra ne İsrail'i ne Fransa'yı güldürmeyeceğiz. Bundan böyle de oyumuzu AK Parti'den yana kullanacağız" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu da, "Ülkemizdeki gelişmeleri hepimiz yakından takip ediyoruz. 7 Haziran seçimlerinde sonra Orta Doğu tekrar dizayn edilmeye başlandı. 7 Haziran seçimlerinden sonra MHP ile AK Parti'nin hükümet kurmasında ne sakınca vardı. Bizim MHP ile tabanda çok büyük görüş ayrılıklarımız yok. Tabanlarımızın birlikte hükümet kurmaya müsaitti. Coğrafyamızda bu kadar büyük sıkıntılar yaşanırken Devlet Bahçeli; 'koalisyona girmem, koalisyonu desteklemem ve seçim hükümetine girmem' dedi. Ülkemizin bu zor günlerinde elimizi beraberce taşın altına sokmamız gerekiyor. Ülkemizin sıkıntılı dönemlere girdiği zamanlarda beraber olmayacağız da ne zaman birlikte hareket edeceğiz? Eğer birlik içerisinde olmazsak ülkemize nasıl sahip çıkacağız? Ülkemizin geleceğini ilgilendiren 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek verecek olan MHP'li arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayhan Sefer Üstün, "13 yıllık iktidar dönemimizde ülkemize ve şehrimize çok hizmetler kazandırdık. İnşallah sizlerin desteği ile bu zor günleri geride bırakacağız. 1 Kasım seçiminden sonra hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek. Hepinizin tek tek oyuna ihtiyacımız var. Ülkemizin en zor zamanında AK Parti'ye destek veren MHP'li kardeşlerimi tebrik ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde farklı partilerden de bize destek vereceğini ifade eden vatandaşlarımız var. Vatanını ve milletini seven insanlar 1 Kasım'a bir parti meselesi olarak değil memleket meselesi olarak bakıyor. Muhalefet partileri 'sürekli ben' diyen bir duruma düştüler. İnşallah 1 Kasım'da MHP'li kardeşlerimizin desteği ile istikrar devam edecek" diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmalarının ardından Genel Başkan Yardımcısı Üstün, eski MHP Ferizli İlçe Başkanı Kodaman'a; Başkan Toçoğlu eski MHP Yönetim Kurulu üyesi Kam'a; Ferizli Belediye Başkanı Soğuk ise mevcut yönetim kurulu üyesi Dur'a AK Parti rozetlerini taktı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'den AK Parti'ye Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement