MHP'den Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'den Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

MHP\'den Anadolu Basın Birliği\'ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve partili yöneticiler Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret etti.

12.03.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve partili yöneticiler Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "sizlerle birlikte olmak bizler için onur vericiydi. Baktığımız zaman Türkiye'nin gündeminde maalesef özgür basın kısıtlanmakta. İstediği istediğini yazamamakta, istediği düşünceleri sarf edememekte. Farklı düşüncelere saygı göstermeliyiz, Herkesin istediği dilde konuşabilme anlamında İnşallah MHP ile birlikte herkes rahat düşünecek. O nedenle 7 Haziran'da yapılacak seçimler için MHP çalışıyor, hiçbir sıkıntı yoktur. MHP'yi Malatya'da şaha kaldıracağız. Herkes düşüncelerini özgürce dile getirebilmeli" diye konuştu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise, "Bizler de basın olarak bizlere ne görev düşerse, biz bu görevin en iyisini yaparız. 7 Haziran'da yapılacak seçimin Malatya'ya ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement