MHP'den Barzani ve Perver Tepkisi - Son Dakika
Yerel

MHP'den Barzani ve Perver Tepkisi

MHP\'den Barzani ve Perver Tepkisi

MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, Başbakan'ın davetiyle Türkiye'ye gelen Mesut Barzani ve beraberindeki Şivan Perver'e tepki gösterdi.

16.11.2013 18:44  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, Başbakan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Mesut Barzani ve Barzani'nin beraberindeki Şivan Perver'e tepki gösterdi. Çılgın, "Hainler baş tacı ediliyor" diyerek Başbakan Erdoğan'a da tepki gösterdi.

"DÜŞMANLARI KAHRAMAN GİBİ GÖSTERİYORLAR"

MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, Başbakan recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a yaptığı tarihi ziyaretle ilgili burada yaşananlara tepki gösterdi. Türkiye düşmanlarının burada resmen ağırlanarak ne yapılmaya çalışıldığını soran MHP İl Başkanı Çılgın, "Türkiye Cumhuriyeti düşmanları baş tacı edilmeye, alkışlanmaya, sınır kapılarında karşılanmaya devam edilirken onları kahraman gibi gösterenlerin varlığı ülke olarak içimizi acıtmaktadır. Türkiye sınırında karşılanan Bölgesel lideri Barzani ve PKK yandaşı sözde sanatçının geçmişte söylediği sözler dün gibi dururken valisiyle, vekiliyle, emniyet müdürüyle hazır olda beklenip karşılananlar bile bu ilgi ve alakadan son derece memnun ve şaşkın olduklarını gizlemiyorlar" dedi.

MHP'Lİ BAŞKAN'DAN ŞİVAN PERWER TEPKİSİ

Bayram Çılgın, sözlerini şöyle sürdürdü; "Nitekim 1999 yılında İsveç'in Başkenti Stockholm şehrinde düzenlenen PKK konserinde sahne alan Şivan Perwer, imralı canisi ve ülkemiz için söylemediği kalmamıştı. Hızını alamayan vatan haini 'Öcalan terörist değildir o özgürlük ve barış savaşçısıdır, terörist olan Türkiye devletidir inanın bana, gerilla ve peşmerge birleşip savaşmalıdırlar' diyerek İmralı canisi için övgüler düzen, yere göğe sığdıramayan bu malum şahıs değil midir? Şimdi ne olmuştur da ülkemizde devlet protokolüyle karşılanmasına, ülkemizde Kürdistan naralarıyla hazır olda beklenmesine izin verilmiştir? Daha dün meclis salonunda 'seninle gurur duyuyoruz' diyen AKP'li vekiller PKK'yı himaye eden Barzani ile ne kadar gurur duyduklarını bir kez daha sergileme imkanı bulmuş olmanın sevincini yaşaya dursunlar; Yüce Türk Milleti gereken cevabı sandıkta verecektir"

"YAŞANANLAR KAOSUN HABERCİSİ"

MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, "Türkiye Devletini tehdit ederek sınır ötesi olası operasyonda Türk askerine 'Kuzey Irak'ı mezar ederiz' deme cür'etini gösteren Musul ve Kerkük'te soydaşlarımızın sistematik bir şeklide soykırıma uğramasına vesile olan ve çanak tutan AKP'nin gurur duyduğu Barzani denilen şahıs daha düne kadar sınırda görev yapan er'e selam dururken bugün devlet protokolüyle karşılanması Türkiye'nin içine sürüklenmek istenildiği kaosun habercisidir. Yaşatılmak istenilen bu süreci şiddetle kınıyor ve kabul etmediğimizi bir kez daha belirtiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Barzani ve Perver Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement