MHP'den Geri Adım: Erdoğan ve Yolsuzluk Çizgileri Değişti - Son Dakika
Güncel

MHP'den Geri Adım: Erdoğan ve Yolsuzluk Çizgileri Değişti

MHP'li vekil Ümit Özdağ, AK Parti koalisyonu için Erdoğan'ın Çankaya'ya dönmesi ve dört eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmesinin olmazsa olmazları olmadığını söyledi.

25.06.2015 14:56  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Bahçeli'ye yakınlığıyla bilinen Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, AK Parti koalisyonu için Erdoğan'ın Çankaya'ya dönmesi ve dört eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmesinin olmazsa olmazları olmadığını söyledi.

OLMAZSA OLMAZLARI SIRALADI

Devlet Bahçeli'ye yakınlığıyla bilinen Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ak Parti koalisyonu için MHP'nin olmazsa olmazlarını sıraladı.

Özdağ'ın açıkladığı listede, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'Ak Saray'dan '1071 rakım'daki Çankaya Köşkü'ne taşınması ve dört eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmesi yok.

"ERDOĞAN MEŞRUDUR"

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık'a konuşan Özdağ, "Meşrudur, bunun aksini söylemiyoruz" dediği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa'da belirtilen yetki alanına çekilmesi gerektiğini belirtti.

"ÖCALAN İLE HAYATİ GÖRÜŞME OLMAYACAK"

Özdağ, partisinin 'kırmızı çizgi'si olan çözüm süreci kapsamında 'özerklik' sözü verilmişse bundan dönülmesi ve PKK lideri Abdullah Öcalan'la 'Türkiye devlet ve milletini ilgilendiren hayati konuların' asla görüşülmemesi şartlarını öne sürdü.

YARGIDAKİ SİYASİ BASKI KALKACAK

Yargının üstündeki siyasi baskının kaldırılması gerektiğini vurgulayan MHP'li vekil, "Erdoğan'ın sarayı boşaltıp Çankaya'ya taşınması ve dört bakanın Yüce Divan'a yollanması olmazsa olmazlarımızdan değil" diye konuştu.

"BUNUN KARARINI BAHÇELİ VERİR"

Ümit Özdağ Posta'ya yaptığı bu açıklamalardan sonra CNNTürk canlı yayını katılarak "olmazsa olmazları" sözünün yanlış anlaşıldığını ifade ederek bir takım açıklamalarda bulundu.

Ümit Özdağ, "Erdoğan ve yolsuzluk konusunda karar verecek olan sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'dir" dedi.

MHP\'den Geri Adım: Erdoğan ve Yolsuzluk Çizgileri Değişti

Son Dakika Güncel MHP'den Geri Adım: Erdoğan ve Yolsuzluk Çizgileri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (194)

  • sarsıntı: MHP Yİ KARALAMAK İFTİRA ATMAK YA DA OY VERDİM Bİ DAHA OY VERMİCEM GİBİ SÖYLEMLER YAPAN VATAN HAİNLERİDİR 217 8 Yanıtla
  • Türkiyem9: AKP ile MHP gümbür günbür geliyor maşaAllah 161 12 Yanıtla
  • VATANDAŞ : YAKIŞANIDA BUDUR MHP İKNA EDİLMELİ BERABER KOALİSYON KURULMALI YOKSA BU SEÇİMDE VERDİGİM SON OY OLUR AKP YE VERDİGİM. 119 1 Yanıtla
  • Organik Beyin: Eger Akp ile birlesirse Mhp bu milletin vebalini almış olur. Bu dünyada da öbür dunyadada Mhp' ye oy verenlerin iki eli Bahçeli'nin yakasında olacaktır. 7 68 Yanıtla
  • ergan: Çok isabetli degerlendirmiş.ülke icin Mhp Akp şart 66 5 Yanıtla
  • sarsıntı: vatan hainlerinin nasıl da işine gelmiyor konuya kötü yorumlar yapıyorlar 52 2 Yanıtla
  • kahrolsun chp zıhnıyetıı: padışahım rte 42 7 Yanıtla
  • haci abuzer: Kivirmayin. Onurlu dik durun. 36 8 Yanıtla
  • U DÖNÜŞÜ : geri vitess ERKEN SECİM OLURSA BİLİYOR BARAJ ALTI KALACAKLAR 39 1 Yanıtla
  • sapneli: alayına hdp 9 30 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement