MHP'den İlk Aday Adaylığı Başvurusu Çakmak ve Doğan'dan - Son Dakika
Yerel

MHP'den İlk Aday Adaylığı Başvurusu Çakmak ve Doğan'dan

MHP\'den İlk Aday Adaylığı Başvurusu Çakmak ve Doğan\'dan

Çanakkale’de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adaylığı ilk açıklaması Veteriner Hekim Cafer Çakmak ve eski dönem İl Başkanlarından Mehmet Doğan’dan geldi.

05.03.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adaylığı ilk açıklaması Veteriner Hekim Cafer Çakmak ve eski dönem İl Başkanlarından Mehmet Doğan'dan geldi.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sürecinde çalışmalara başlayan MHP'de iki isim Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. İl binasında düzenlenen basın toplantısıyla adaylar tanıtıldı. İlk olarak konuşma yapan MHP İl Başkanı İsmet Balkan, "Önemli bir sürecin eşiğindeyiz. MHP olarak çok çalışıyoruz ve Çanakkale bizim için çok önemlidir. Çanakkale ruhuyla seçim sürecinde çalışmalarımızı arttırdık. Çok değerli iki dava arkadaşımızı bu sürece dahil ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Siyasi hayatına ilk olarak Ülkü Ocaklarıyla başladığını belirten MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Doğan, Merkez İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı ve çeşitli birimlerde görev yaptığını belirtti. Doğan, "Türk siyasi hayatının dönüm noktası olacağı 7 Haziran MHP'nin iktidarı, hukuk tanımayan, birleştiren değil ayrıştıran ve ötekileştiren, sınırlarımızın tartışıldığı mevcut iktidarın sonu olacaktır" diye konuştu.

Bir diğer Milletvekili Aday Adayı olan veteriner Hekim Cafer Çakmak, "Eğitim ve sağlık alanında sosyal devlet anlayışının iyileştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Nereden tutsanız elinizde kalan, TSK mensuplarının itibarsızlaştırıldığı bu ülkeyi eski günlerine getireceğiz. Sevdamız Çanakkale, 100. Yıl etkinliklerinde bile Şehitler Abidesi'nde tören yapmak yerine Ermeni Anıtı'nda etkinlikler yapılıyor. Çanakkale için bir çivi bile çakılmadı. Bu sorunlarda hem iktidarın hem de milletvekillerinin ayıbıdır. Ateşten gömlek giymeye hazırım. Türkiye için canımı ve kanımı son damlasına kadar harcamaktan çekinmem " şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den İlk Aday Adaylığı Başvurusu Çakmak ve Doğan'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement