MHP Didim İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP Didim İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

MHP Didim İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeği partilileri ve vatandaşları buluşturdu.

22.07.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeği partilileri ve vatandaşları buluşturdu.

İftarda gündemi Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve geçtiğimiz hafta içerisinde MHP İlçe Başkanı Can Atas'a yapılan saldırı oluşturdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Didim İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeği partilileri ve vatandaşları buluşturdu. Dün akşam Kamacı 3 Restoranda düzenlenen iftara ; MHP Eski Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP İl Başkanı Fevzi Köse, MHPli Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHPli İncirliova Belediye Başkanı Kürşat Kaya, MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, MHPli Didim, Germencik, İncirliova ve Efeler Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde açılan iftarın ardından konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Can Atas, katılım sağlayan bütün vatandaşlara teşekkür eden Atas "Umuyorum önümüzdeki günler milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur" dedi.

"SANDIĞA GİDİN"

MHP il Başkanı Fevzi Köse'de, "Ülkemiz ve çevresi adeta yangın yeri' diyen Fevzi Köse, Ülkenin Güneydoğusunda ve Suriye'de yaşanan olayların iç karartıcı olduğunu ifade ederek "Tayyip Erdoğan'ın izlediği politikalar binlerce Türk ve Müslüman'ın canına mal oldu. Bu Mübarek Ramazan günlerinde İsrail Filistin'e bomba yağdırmaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz ve bu vicdanları sızlatan durumdan mutlaka çıkmak zorundayız. Bu yüzden sandığa gidin, oyunuzu kullanın" dedi.

Köse, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili önümüzde ki günlerde İlçe Yönetimleri, Kadın ve Gençlik Kolları tarafından bilinçlendirme çalışması yapılacağı ve ortak aday Ekmelettin İhsanoğlu ile ilgili tanıtım çalışmalarının hızlandırılacağını ifade etti.

NAMUS SÖZÜ VERDİ

Köse konuşmasının ardından, Geçtiğimiz Pazartesi günü Didim en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada arkasından çivili sopa ile vurulmak suretiyle darp edilen MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas ile ilgili saldırıya değindi. Köse, "Bir teşkilatın ilçe Başkanına saldıran ve saldırmanın hesabını yapanlardan ve arkasında olanlardan teşkilat olarak hesap sormazsak namerdiz. Bu mübarek Ramazan'da şiddete başvuranlara asla iltimas gösterilmeyecek, şiddet başvuranlar teşkilatımızca tek tek ayıklanacak ve tükürüklerimizde boğulacaklar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Didim İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement