MHP Elazığ Milletvekili Temizer Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

MHP Elazığ Milletvekili Temizer Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

MHP Elazığ Milletvekili Temizer Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Türkiye’nin seçimden bu tarafa enteresan bir süreç yaşadığını belirten MHP Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer, parti olarak seçimden sonra ne söyledilerse, bugün de aynı şeyleri ifade ettiklerini dile getirdi.

23.08.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin seçimden bu tarafa enteresan bir süreç yaşadığını belirten MHP Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer, parti olarak seçimden sonra ne söyledilerse, bugün de aynı şeyleri ifade ettiklerini dile getirdi.

MHP Elazığ milletvekili Yavuz Temizer, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya MHP Elazığ İl Başkanı Abdulvahap Erdem ve teşkilat başkanları da katıldı. Seçimin üzerinden 77 gün geçtiğini belirten Temizer, "Türkiye seçimden bu tarafa enteresan bir süreç yaşadı. 77 gün önceki seçimlerle 13 yıldır tek başına iktidar olan pir partinin dönemi bitti. Belki millet bir sarı kart verdi. Seçimden sonra MHP çok açık ve net olarak seçimi değerlendirdi. Kimse MHP'nin seçim sonrası, dün veya bugün farklı şeyler söylediğini söyleyemez" dedi.

AK Parti'ye eleştirilerde bulunan ve 5 yıldır çözüm sürecinin yürütüldüğünü kaydeden Temizer, MHP olarak bu sürecin hata olduğunu baştan itibaren söylediklerini ifade etti. MHP'nin Türkiye'nin sigortası olduğunu anlatan Temizer, "Biz bu milletin, 'asli değeriyiz' dedik. Doğru bildiğimizde, inandığımız konularda dimdik durmaya devam edeceğiz. Sonucu nereye giderse gitsin, siyasi olarak neye mal olursa olsun, bizimle yol yürümek isteyenlerin öncelikle bunu anlaması gerekiyor" diye konuştu.

Hükümeti kurma görevi verilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sırasıyla partilerle görüştüğünün altını çizen Temizer, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin bir hükumete acilen ihtiyacı vardı. Güneydoğu, doğu karışmış, Bürokrat imza atamıyor. Her gün şehit cenazeleri geliyor ve Türkiye'de siyasi bir boşluk var. 35 günlük görüşme sonunda Davutoğlu 'biz anlaşamadık, hükümet kuramıyoruz' dedi. Kılıçdaroğlu ise 'bize koalisyon teklif edilmedi' dedi. 35 gündür ne görüşüyorsunuz. Burada bir başka oyun var diye düşünüyorum. 35 gün boyunca ne görüşüldü soru işareti. Daha sonra AK Parti, MHP'yi ziyaret etti. Bizim 4 tane şartımız vardı, onları kabul edecekseniz, gelin etmeyecekseniz gelmeyin diye açık ve net ifade edildi. Onlarda geleceğiz dediler, pazartesi günü beklendi. Bizim tüm hazırlıklarımız tamamdı, 2 gibi görüşme başladı. Bitiminde 1 saat sonra açıklama geldi, MHP ile anlaşamadık dediler. Neyi anlaşamadınız." - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Elazığ Milletvekili Temizer Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement