MHP Eski Milletvekili Erbeyin'den Kadir Gecesi Mesajı - Son Dakika
Yerel

MHP Eski Milletvekili Erbeyin'den Kadir Gecesi Mesajı

MHP Eski Milletvekili Erbeyin\'den Kadir Gecesi Mesajı

MHP 21. Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, Kadir gecesinin Türk-İslam alemi üzerinde dolaşan kanlı tezgahların son bulmasına vesile olmasını diledi.

22.07.2014 15:05  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, Kadir gecesinin Türk-İslam alemi üzerinde dolaşan kanlı tezgahların son bulmasına vesile olmasını diledi.

MHP'li Salih Erbeyin Kadir gecesi nedeniyle yaptığı açıklamada, Müslümanlara yapılan saldırılara değinerek, "Bu hikmet dolu kutsal günleri ve geceleri yaşadığımız şu günlerde, Türk-İslam aleminin üzerinde dolaşan musibetler, kanlı tezgahlar ve insanlıkla izah edilemeyecek mezalimler hepimizi derinden yaralamaktadır" ifadelerine yer verdi. Kadir gecesinin esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı olduğunu bildiren Erbeyin, şunları kaydetti:

"Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir gecesine kavuşmuş bulunmaktayız. Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna ve muazzez gecenin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimizdir. Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının içinde dualarla karşıladığımız Kadir gecesi hepimiz açısından vazgeçilmez önem ve değerdedir. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim bu kutlu gecede inmeye başlamış ve yeryüzü böylelikle ilahi nimet ve nurla taltif edilmiştir. Bundan dolayıdır ki, Kadir gecesi esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı ve mesajıdır. Bu itibarla umutsuzluğa, bezginliğe ve karamsarlığa tüm kapılar sürgülü ve tüm gönüller mesafelidir. Ancak bu hikmet dolu kutsal günleri ve geceleri yaşadığımız şu günlerde, Türk-İslam aleminin üzerinde dolaşan musibetler, kanlı tezgahlar ve insanlıkla izah edilemeyecek mezalimler hepimizi derinden yaralamaktadır." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Eski Milletvekili Erbeyin'den Kadir Gecesi Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement