Son dakika MHP haberleri, MHP son dakika, son dakika MHP

Son Dakika Mhp Haberleri

  • Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır
    12:26 Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOBİ Buluşması İftar programına katıldı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu
    12:09 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükklılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa, AK Parti Kayseri milletvekilleri, Vali, ilçe belediye başkanları ve dernek başkanları da katıldı. Başkan Büyükkılıç, katılımcılara teşekkür ederken, Milletvekili Akar birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Vali Çiçek de Çanakkale ruhunun hala devam ettiğini vurguladı.

  • Türkiye, rüzgar enerjisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak
    12:00 Türkiye, rüzgar enerjisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin rüzgar enerjisi alanında Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biri olduğunu belirterek, İzmir'in bu liderlik sürecinin Türkiye'de öncü şehri olacağını söyledi. Kacır, İzmir'e yapılan yatırımlar ve kurulan altyapılarla Türkiye'nin rüzgar enerjisinde lider ülke olacağını ve yerli türbinlerin kullanılmasını hedeflediklerini ifade etti.

  • Midyat'ta iftar programı düzenlendi
    11:34 Midyat'ta iftar programı düzenlendi

    Midyat ilçesinde düzenlenen geleneksel iftar programı, Kur'an-Kerim tilavetiyle başladı. Programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yaptığı projeleri aktararak, yarım kalan projeleri tamamlama sözü verdi. Programa, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu
    11:22 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükklılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte şehit ve gazi aileleri ile iftar sofrasında buluştu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programı'na katıldı. İftar programında şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, konuşmasında Çanakkale ruhuna vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi
    11:02 Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi

    Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'nün ev sahipliğinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde vatan için canlarını feda eden şehitlerin aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Programa birçok önemli isim katıldı ve Vali Enver Ünlü, şehitlik makamının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Program sonunda Vali Ünlü ve eşi, şehit aileleriyle yakından ilgilenip sohbet etti.

  • Türkiye Yerel Yöneticilerini Seçmek İçin Sandık Başına Gidecek. Bir Milyon 32 Bin 610 Genç İlk Kez Oy Kullanacak
    10:34 Türkiye Yerel Yöneticilerini Seçmek İçin Sandık Başına Gidecek. Bir Milyon 32 Bin 610 Genç İlk Kez Oy Kullanacak

    Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimde kayıtlı seçmen sayısını 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi. YSK’nın verilerine göre, 18 yaşını dolduran bir milyon 32 bin 610 genç bu seçimde ilk kez oy kullanacak.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı
    10:29 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliğine katıldı. Şimşek, Denizli'nin büyüme potansiyeline dikkat çekerek, Başkan Osman Zolan'ın hizmetlerini övdü.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı
    09:59 Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı

    Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk yıkımı gerçekleştirildi. Proje hakkında bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçenin girişini modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı
    23:35 Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programına katıldı. Kurum, şehitlerimize olan borcumuzu geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye'yi inşa etmek olarak tanımladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Çanakkale'nin tarihin akışını değiştiren bir savaş olduğunu vurguladı.

  • Çevre Bakanı: Kentsel dönüşümü sadece AK Parti ve MHP belediyeleri yapıyor
    21:52 Çevre Bakanı: Kentsel dönüşümü sadece AK Parti ve MHP belediyeleri yapıyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüme ilişkin, "Bakanlık olarak biz hazırız. Belediyelerimiz bize yardımcı olursa, biz onların hep yanındayız. Fakat şu gerçekliği de söylemezsem olmaz.

  • Murat Kurum: İstanbul'u daha güvenli ve huzurlu bir şehir haline getireceğiz
    21:44 Murat Kurum: İstanbul'u daha güvenli ve huzurlu bir şehir haline getireceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Şişli'deki bir otelde düzenlenen şehit aileleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, İstanbul'u daha güvenli, huzurlu ve dirençli bir şehir haline getireceklerini söyledi. Kurum, şehitlere olan borçlarını ödeyerek Türkiye'yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklarını vurguladı.

  • 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreninde AKP ve CHP Arasında Gerilim
    21:33 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreninde AKP ve CHP Arasında Gerilim

    Balıkesir'de Seyit Onbaşı'nın anıt mezarı başında yapılan 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreninde Havran Müftüsü Atatürk'ün adını anmayınca gerilim yaşandı. CHP ve AKP milletvekilleri arasında tartışma başladı ve AKP'li grup CHP'lilere saldırdı. Tartışma köyde de devam etti ve AKP'li grup CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'na saldırı girişiminde bulundu. Jandarma ekipleri müdahale ederek olayları sakinleştirdi.

  • Alanya'da Şehitlik Alanı ve Anıt Projesi'nin Temeli Atıldı
    20:31 Alanya'da Şehitlik Alanı ve Anıt Projesi'nin Temeli Atıldı

    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in projelerinden olan ve Büyükhasbahçe Mahallesi Bektaş Caddesi'nde inşa edilecek Şehitlik Alanı ve Anıt Projesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya: Dev eserler karıncalar gibi çalışarak ortaya çıkıyor
    20:08 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya: Dev eserler karıncalar gibi çalışarak ortaya çıkıyor

    AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, 5000 Evler Mahallesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, dev eserlerin pankartlarla, iftiralarla yapılmadığını belirterek, Karabük için karınca gibi çalışacaklarını söyledi.

  • Ankara Çubuk'ta Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi
    20:04 Ankara Çubuk'ta Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi

    Ankara'nın Çubuk ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

  • Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kullanılacak
    17:19 Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kullanılacak

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi'nin tarımsal sulama için kullanılacağını söyledi. Dağ, İzmir'deki seçim çalışmalarını sürdürüyor.

  • Bolu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü anma töreni düzenlendi
    16:57 Bolu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü anma töreni düzenlendi

    Bolu'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Şehitler Mezarlığı'nda anma töreni düzenlendi. Törene, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Garnizon Komutan Vekili Tank Komando Kıdemli Albay Cavit Nartop, Belediye Başkanı Tanju Özcan ve diğer protokol üyeleri katıldı. Tören kapsamında şehitler için çelenk sunuldu ve saygı atışı yapıldı.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneklerini Ziyaret Etti
    16:44 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneklerini Ziyaret Etti

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında şehit aileleri ve gazi derneklerini ziyaret etti. Başkan Ergün, ziyaretlerde şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilere teşekkürlerini iletti.

  • Hamza Dağ, Dikili'de esnafla buluştu
    16:40 Hamza Dağ, Dikili'de esnafla buluştu

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Dikili ilçesinde esnafla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde esnafı ziyaret eden Dağ, çocuklara oyuncak dağıttı, onlarla fotoğraf çektirdi. Arıtılmış suyun tarımsal sulamada kullanma imkanı olduğunu vurgulayan Dağ, 'Başkan olduğumuzda Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak' dedi.

  • Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, iftar programına katıldı ve seçim irtibat ofisi açılışı gerçekleştirdi
    15:57 Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, iftar programına katıldı ve seçim irtibat ofisi açılışı gerçekleştirdi

    Serdivan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, Serdivan ilçesinde düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı ve vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Alemdar, iftar programının manevi iklimine vurgu yaparak, birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni etti. Ayrıca, Geyve ilçesinde seçim irtibat ofisi açılışı gerçekleştiren Alemdar, hizmet ve eser belediyeciliğinin devam edeceğini vurguladı.

  • Kültürümüzün Hafızası Müzelerdir
    15:51 Kültürümüzün Hafızası Müzelerdir

    Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Keşan ilçesinde Keşan Kent Müzesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kültürün hafızasının müzeler olduğunu vurgulayarak, müzelerin içindeki türküsüyle, kıyafetiyle, gastronomisiyle, her şeyiyle unutulmaması gereken unsurlar olduğunu belirtti. Müzenin çevre düzenlemesiyle bir kültür merkezi haline dönüşeceğini dile getiren Yazgı, müzenin aynı zamanda kültür, sanat ve eğitim kampüsü olma yolunda çaba sarf edildiğini ifade etti.

  • Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'den Aktepe Mahalle Buluşması
    15:08 Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'den Aktepe Mahalle Buluşması

    Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Aktepe'de mahalle buluşması düzenledi. Pekdemir, Pamukkale'de değişimi 6 ay içinde göreceklerini söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tebrik etti
    14:55 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tebrik etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek, Bahçeli'nin yeniden genel başkanlığa seçilmesini tebrik etti. Özel ayrıca, Bahçeli'nin geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi
    14:19 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi

    Sakarya, Düzce, Zonguldak, Karabük, Kocaeli ve Bolu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Vali, belediye başkanı, askeri yetkililer, gaziler ve vatandaşlar törenlere katıldı. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, askeri atışlar ve dua gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

  • Malatya Valisi ve Kent Protokolü Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladı
    13:46 Malatya Valisi ve Kent Protokolü Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladı

    Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve kent protokolü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençler ve köyler için 'Köyümde Hayat Var' Projesi'ni açıkladı
    13:07 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençler ve köyler için 'Köyümde Hayat Var' Projesi'ni açıkladı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni dönemde gençler ve köyler için hazırladıkları 'Köyümde Hayat Var' Projesi ile gençlerin tarıma yönelmesini ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamasını hedeflediklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, 12 kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

  • Konya, Aksaray, Afyonkarahisar ve Karaman'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü törenleri düzenlendi
    13:06 Konya, Aksaray, Afyonkarahisar ve Karaman'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü törenleri düzenlendi

    Konya, Aksaray, Afyonkarahisar ve Karaman'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Törenlerde çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, şehit mezarlarının ziyaret edilmesi ve karanfil bırakılması gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

  • Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni
    12:36 Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni

    Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl dönümünde, Şehitler Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

  • +1 kat vaadiyle dikkat çeken Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 55 vizyon projesini tanıttı
    10:41 +1 kat vaadiyle dikkat çeken Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 55 vizyon projesini tanıttı

    Cumhur İttifakı AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, '5 Yılda 55 Vizyon Projesi'nin tanıtım lansmanını gerçekleştirdi. Küçükoğlu, projelerini dönüşüm, ulaşım ve yaşam olarak 3 ana başlık altında topladı.

  • Beypazarı ilçesinde 18 Mart nedeniyle yürüyüş düzenlendi
    09:58 Beypazarı ilçesinde 18 Mart nedeniyle yürüyüş düzenlendi

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yürüyüşe Beypazarı Belediyesi, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşte mehteran takımı eşliğinde şehitlik ziyareti yapıldı ve dualar edildi.

  • Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına 11. kez seçildi
    09:31 Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına 11. kez seçildi

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, 11'inci kez partisinin genel başkanlığına seçildi. Bahçeli, 27 yıldır MHP'nin başında bulunmaktadır.

  • İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: 'Muhalefetin ciddiye alınacak bir yapısı yok'
    17 Mar İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: 'Muhalefetin ciddiye alınacak bir yapısı yok'

    İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, muhalefeti eleştirerek karşılarında ciddiye alınacak bir yapı olmadığını ifade etti. Turan, ayrıca muhalefetin Erdoğan düşmanlığı ve Atatürk istismarı yaptığını belirtti.

  • Muğla'da Akbelen Ormanı'ndaki ağaç katliamına karşı büyük buluşma düzenlendi
    17 Mar Muğla'da Akbelen Ormanı'ndaki ağaç katliamına karşı büyük buluşma düzenlendi

    Muğla'nın Milas ilçesinde Akbelen Ormanı'nda ağaçların katledilmesine ve her gün dinamit patlatılmasına karşı İkizköylüler ve yaşam savunucuları, 'Akbelen'de Büyük Buluşma' düzenledi. CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, 'İki yıldır ağaçlara sarılan insanları görmeyenler, seçimlerden hemen önce çevre mücadelecisi kesildiler.' dedi.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda 43 yeni isim MYK'ye seçildi
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda 43 yeni isim MYK'ye seçildi

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda yapılan seçimde Merkez Yönetim Kurulu'nun 43 üyesi yeni isimlerden oluştu. Kurultayda ayrıca Merkez Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi.

  • Fatih Erbakan: CHP'li belediyeler dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlanıyor
    17 Mar Fatih Erbakan: CHP'li belediyeler dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlanıyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CHP'li belediyelerin yüksek dolar faiziyle borçlandığını ve bu borçları hizmetlere zam yaparak milletten çıkarttıklarını söyledi. Erbakan ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nin hızla büyüyen bir siyasi parti olduğunu ve seçimlerde üçüncü büyük parti olacaklarını belirtti.

  • Nevruz Kutlamalarında İktidar Eleştirisi
    17 Mar Nevruz Kutlamalarında İktidar Eleştirisi

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve HDK Eşsözcüsü Esengül Demir, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Nevruz kutlamalarında iktidarı eleştirerek konuştu.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'ye, Türk insanına ve Osmaniye'ye güveniyorum
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'ye, Türk insanına ve Osmaniye'ye güveniyorum

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'yi ziyaret ederek partililerle buluştu. Konuşmasında Türkiye'ye, Türk insanına ve Osmaniye'ye olan güvenini vurgulayan Özel, Serkan'ın kazanacağını ve Osmaniye'nin kazanacağını belirtti.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK'de 43 yeni isim yer aldı
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK'de 43 yeni isim yer aldı

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda yapılan oylama sonucunda Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) 43 yeni isim yer alırken, 32 isim ise yerini korudu. Yeni MYK'de 15 kişilik Başkanlık Divanı üyelerinin tamamı yer aldı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan ve Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut ise yeni MYK'de yer almadı. Ayrıca yeni Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri de belirlendi.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK ve MDK Üyeleri Belirlendi
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK ve MDK Üyeleri Belirlendi

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'nın ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belli oldu. Kurultayda Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçildi ve MYK'ya 32 üye yerini korurken, 43 yeni isim de katıldı. MDK'da ise Kürşat Türker Ercan yerini korudu ve 8 yeni üye seçildi.

  • Hacılarlılar AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında buluştu
    17 Mar Hacılarlılar AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında buluştu

    Hacılarlılar, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa bin kişi katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer siyasi temsilcilerin katıldığı programda, Hacılar ilçesine yapılan yatırımlar ve birlik mesajları vurgulandı. Program, yapılan dua ile sona erdi.

  • MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın
    17 Mar MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart seçimlerine ilişkin, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim" yönündeki açıklamaları üzerine, "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın, yanındayız.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tayyip Erdoğan'a eleştiri: '838 emekliye 1 ayda verilen para Tayyip Bey'in korunması için bir günde harcanıyor'
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tayyip Erdoğan'a eleştiri: '838 emekliye 1 ayda verilen para Tayyip Bey'in korunması için bir günde harcanıyor'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma masraflarını eleştirdi. Özel, 838 emekli maaşının bir günde Tayyip Erdoğan'ın korunması için harcandığını belirtti ve millete iş, aş lazım olduğunu vurguladı.

  • Bahçeli: CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecek
    17 Mar Bahçeli: CHP, PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyecek

    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, CHP'nin PKK ile organik bağ kurmasının bedelini sandıkta ödeyeceğini söyledi. Bahçeli, muhalefet partilerinin birbirini yiyip tükettiğini ve CHP'nin güvenilmez siyasetini açığa vurduğunu belirtti.

  • Ahmet Türk'ten 'AK Parti ile görüşüyor musunuz?' sorusuna yanıt: Resmi görüşmelerimiz yok ama Meclis'ten isimlerle görüşüyoruz
    17 Mar Ahmet Türk'ten "AK Parti ile görüşüyor musunuz?" sorusuna yanıt: Resmi görüşmelerimiz yok ama Meclis'ten isimlerle görüşüyoruz

    DEM Parti'nin Mardin adayı Ahmet Türk, "AK Parti'yle görüşüyor musunuz?" sorusuna "Resmi görüşmelerimiz yok ama Meclis'ten isimlerle görüşüyoruz. Onlar da partilerinin bugün izlediği politikaya karşı rahatsızlıklarını dile getiriyorlar" yanıtını verdi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye İttifakı, Filenin Sultanları ile ağlayanların ittifakıdır
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye İttifakı, Filenin Sultanları ile ağlayanların ittifakıdır

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İttifakı'nın Filenin Sultanları dünya şampiyonu olunca bayrak göndere çekilirken, İstiklal Marşı söylenirken ağlayanların ittifakı olduğunu söyledi. Özel, Osmaniye'de düzenlenen bir programda emeklilerin ekonomik sıkıntılarını eleştirerek, çiftçilerin milletin efendisi olacağı sözünü verdi. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nı eleştirerek Türkiye İttifakı'nın herkesi birleştirmeyi hedeflediğini belirtti.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurultayda, tüzük ve parti programında değişiklik için iki komisyon oluşturuldu. Kurultayda, parti tüzüğünde yapılan değişiklikler ve yeni parti programı kabul edildi. Bin 300'ün üzerinde üst kurul delegesi oy kullanacak.

  • Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi
    17 Mar Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi

    MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi. Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanı seçildiği kurultayda 1295 oy aldı.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkanlık Seçimi Başladı
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkanlık Seçimi Başladı

    MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı. Kurultayda tüzük ve parti programında değişiklikler yapıldı ve yeni parti programı kabul edildi. Genel başkanlık seçiminin ardından Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapılacak.

  • Bahçeli: Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz
    17 Mar Bahçeli: Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin, 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz' dedi.

  • Haftanın tarihine bakış
    17 Mar Haftanın tarihine bakış

    Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türk milletinin geleceği için bir dönüm noktası oldu, Çanakkale'nin geçilemeyeceğini de kanıtladı.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sol kolu askılı olarak katıldığı 14. Olağan Büyük Kurultay, Ankara Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda, Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek.

  • Bahçeli'den 'Son seçimim' diyen Erdoğan'a: Ayrılamazsın
    17 Mar Bahçeli'den "Son seçimim" diyen Erdoğan'a: Ayrılamazsın

    Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Son seçimim' açıklamasına destek vererek, 'Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz' dedi.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda başladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli de kurultaya katıldı. Kurultayda, parti organlarının seçimi yapılacak ve delegeler oy kullanacak. AK Parti ve diğer siyasi parti temsilcileri de kurultaya katıldı.

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurultay Öncesi Omzunu Burktu
    17 Mar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurultay Öncesi Omzunu Burktu

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi ters bir harekete bağlı olarak omzunu burktu. MHP'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'ye geçmiş olsun dilekleri iletilerek, Rabbim korusun denildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'na mesaj gönderdi
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'na mesaj gönderdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'na yazılı mesaj gönderdi. Erdoğan, kurultayda MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından okunan mesajında, Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin geleceği için birlikte mücadele ettiklerini belirtti.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu seçilecek. Ayrıca, MHP Lideri Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlığa aday gösterilecek.

  • MHP kurultayı öncesi talihsiz kaza! Ters bir hareket yapan Bahçeli'nin kolu incindi
    17 Mar MHP kurultayı öncesi talihsiz kaza! Ters bir hareket yapan Bahçeli'nin kolu incindi

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştireceği 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi talihsiz bir olay yaşandı. Partiden yapılan açıklamada MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ters bir harekete bağlı olarak omuz burkulması yaşadığı ve kolunda incinme oluştuğu ifade edildi.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da başladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçilecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlığa aday gösterilecek.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düziçi ve Osmaniye'de halka hitap edecek, daha sonra Adana'nın Ceyhan ve Seyhan ilçelerinde halk buluşmasında vatandaşlara seslenecek. Ayrıca, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeydan Karalar'ın proje tanıtım toplantısına ve iftar programına katılacak.

  • Özel, Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili konuştu: Niye açıklamıyor demiştik, bakınca anladık
    17 Mar Özel, Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili konuştu: Niye açıklamıyor demiştik, bakınca anladık

    CHP Genel Başkanlığı Özgür Özel, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, "Gördüm. Dillere destan. 'Mülk Allah'ındır' diyordu ya. Bugüne kadar Allah biliyordu. Bugünden itibaren biz de biliyoruz. 'Allah Allah' dedim ben görünce. 'Niye söylemiyor acaba' demiştik. Turgut Bey'in mal varlığına bakınca anladık" ifadelerini kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da Büyük Yatırımların Müjdesini Verdi
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da Büyük Yatırımların Müjdesini Verdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Erzurum'da vatandaşlarla buluştu. Mitingde Erzurum'a büyük yatırımların yapılacağının müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarının da devam edeceğini açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise Ilıca'da kentsel dönüşümün hemen başlatılacağını belirtti.

  • Muhittin Böcek, AKP'li Rakibini Hedef Aldı, 'Antalya Deprem Planı İçin Evrak Göndermeyen Tek Belediye Kepez'di.
    16 Mar Muhittin Böcek, AKP'li Rakibini Hedef Aldı, "Antalya Deprem Planı İçin Evrak Göndermeyen Tek Belediye Kepez'di.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AKP adayı Hakan Tütüncü'yü hedef aldı. Tütüncü'nün Kepez Belediye Başkanıyken deprem master planını hazırlamayan tek başkan olduğuna dikkati çeken Başkan Böcek, "Şimdi ‘Deprem master planı yapacağım’ diyor. Bu duruma Antalyalılar ‘Önce neredeydin’ demeyecek misiniz” diye sordu.

  • Özgür Özel: Emekliler Her Ay Beş Buçuk Çeyrek Altın Kaybediyor
    16 Mar Özgür Özel: Emekliler Her Ay Beş Buçuk Çeyrek Altın Kaybediyor

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da yaptığı konuşmada, emekli maaşlarının düşüklüğüne dikkat çekerek, hükümetin Antalya'ya yeterli yatırım yapmadığını belirtti. Ayrıca, emekli maaşlarının değer kaybettiğini ve geçim sıkıntısı yaşandığını vurguladı. Özel, ayrıca Antalya Belediyesi'nin varlıklarının vakıflara devredildiğini ifade etti.

  • MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı
    16 Mar MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda tek aday olarak 11. kez genel başkanı seçilecek olan MHP lideri Bahçeli, seçimlere sayılı günler kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak "CHP'yi Saraçhane'den yöneten zat için veda vakti gelmiştir" dedi. Bahçeli'nin kurultay öncesi geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıktığı da dikkatlerden kaçmadı.

  • Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük'te Esnafla ve Vatandaşlarla Buluştu
    16 Mar Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük'te Esnafla ve Vatandaşlarla Buluştu

    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile birlikte Hüyük'te esnafla ve vatandaşlarla buluştu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını tanıttı
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını tanıttı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gelerek Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan, Erzurum'da her zaman başarılı sonuçlar elde edildiğini ve vatandaşlardan destek istedi. Miting sonrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları da tanıtıldı.

  • Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül vefat etti
    16 Mar Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül vefat etti

    Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül, tedavi gördüğü hastanede 46 yaşında vefat etti. Şengönül için Kırıkkale Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törende, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ve Vali Mehmet Makas, Şengönül'ün ailesine taziyelerini iletti. Şengönül'ün cenazesi memleketi Malatya'ya gönderildi.

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuştu: (2)
    16 Mar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor.

  • MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Yarın Gerçekleştirilecek
    16 Mar MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Yarın Gerçekleştirilecek

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yarın yapılacak 14. Olağan Büyük Kurultaya hazırlık çalışmalarını tamamladı. Ankara Spor Salonu, kurultay için Türk ve MHP bayraklarıyla donatıldı. Kurultayda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in fotoğrafları sergilenecek. Devlet Bahçeli, tek aday olarak genel başkanlık seçimine katılacak ve MYK ile MDK üyeleri seçilecek.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 'Cumhurbaşkanı'mızın Arkasında Dimdik Durmalıyız'
    16 Mar Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 'Cumhurbaşkanı'mızın Arkasında Dimdik Durmalıyız'

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum mitinginde yaptığı konuşmada, 14-28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında durduklarını ve 31 Mart'ta da aynı şekilde durmaları gerektiğini belirtti. Tekin, eğitimde yapılan yatırımları anlatarak, halkın desteğiyle mücadele ettiklerini vurguladı ve yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçe başkanlıklarını ziyaret etti
    16 Mar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçe başkanlıklarını ziyaret etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP'nin Hacılar ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Büyükkılıç, ziyaretler sırasında birlik ve beraberlik mesajları verdi ve Kayseri'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

  • Başkan Büyükkılıç, Hacılar İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti
    16 Mar Başkan Büyükkılıç, Hacılar İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Hacılar İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla buluştu.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi
    16 Mar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında ve teravih namazında bir araya geldi. İftar programında konuşan Başkan Büyükkılıç, 'Biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri'yiz. Belediyecilik zaten bizim işimiz' dedi.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MUOSB'yi ziyaret etti
    16 Mar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MUOSB'yi ziyaret etti

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muradiye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. MUOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Başkan Cengiz Ergün'e tam destek vereceklerini söyledi.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emek Mahallesi'nde Karşılandı
    16 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emek Mahallesi'nde Karşılandı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde yüzlerce vatandaş tarafından karşılandı. Aktaş, çöplük sorununu çözeceklerini belirtti ve kentsel dönüşüm projelerini açıkladı.

  • Hekimhan Belediye Başkan Adayı Tabaroğulları, Halkın Sorunlarını Dinliyor
    16 Mar Hekimhan Belediye Başkan Adayı Tabaroğulları, Halkın Sorunlarını Dinliyor

    Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart seçimleri öncesinde mahalleleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor. Tabaroğulları, Hekimhanlıların kendilerine büyük yakınlık gösterdiğini belirterek, ilçeyi birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Yeni Mahalle'de Gönül Sofrası Kurdu
    16 Mar Denizli Büyükşehir Belediyesi Yeni Mahalle'de Gönül Sofrası Kurdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, her ramazan ayında düzenlediği gelenekselleşen gönül sofrasını bu kez Yeni Mahalle'de kurdu. Başkan Osman Zolan, iftar sofralarında buluşmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.

  • Yerel seçimlere 15 gün kaldı! 32 ilde oy verme saati öne çekildi
    16 Mar Yerel seçimlere 15 gün kaldı! 32 ilde oy verme saati öne çekildi

    Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidiyor. Propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları 21 Mart'ta başlayacak. Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te oy verme saatleri 07.00-16.00 olarak uygulanacak. Diğer illerde oylar 08.00-17.00 saatlerinde kullanılacak.

Advertisement