MHP Başkan Yardımcısı Adan: 10 Ağustos Seçimleri Türkiye İçin Milattır - Son Dakika
Güncel

MHP Başkan Yardımcısı Adan: 10 Ağustos Seçimleri Türkiye İçin Milattır

MHP Başkan Yardımcısı Adan: 10 Ağustos Seçimleri Türkiye İçin Milattır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 10 Ağustos seçimlerinin Türkiye için milat olduğunu söyledi.

23.07.2014 16:03  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 10 Ağustos seçimlerinin Türkiye için milat olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, CHP ve MHP'nin çatı cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsaonğlu'yla birlikte tarihi Mısır Çarşısı'nda esnafı ziyaret etti.

Basın mensuplarına cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 10 Ağustos'un Türkiye'de öneli bir tarih olacağını ifade ederek, şunları söyledi: "Temiz siyasetin, milli duruşun temsilcisi Ekmeleddin İhsanoğlu'dur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz de İstanbul'un her yerinde kapı kapı çalışarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanması noktasındaki iradeye öncülük yapmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi sahadadır. 10 Ağustos seçimleri Türkiye için bir milattır. Türkiye 10 Ağustos'ta Ekmeleddin İhsanoğlu'nu cumhurbaşkanlığına taşıyarak daha büyük bir Türkiye'nin coğrafyasıyla barışık, bütün dünyadaki dengelerin tekrar Türkiye'yi ciddiye alacak bir noktaya taşıyacak bir iradenin ön plana çıkacağından hiçbir endişemiz yoktur."

Paralel yapıya yönelik operasyonları da değerlendiren Celal Adan, "Biz 17- 25 Aralık sürecini çok önemsiyoruz. Bugünkü siyasal iktidarın 17-25 Aralık'tan sonra dört bakanın istifa ettiği bir tablonun ortaya çıktığını biliyoruz. Esasen Başbakanın da istifa etmesi gerekir. 17-25 Aralık'ta suçüstü yakalanmış olan hükümetin o günden bugüne icraatlarını takip ediyoruz" diye konuştu.

Soma'da 301 vatandaşın hayatını kaybettiği maden kazasında kimsenin sorumlu tutulmadığını ifade eden Adan, "Hırsızı yakalayan polisi, savcıyı bugün hepimizin gözünün önünde Türkiye'ye yakışmayan bir iradenin ortaya çıktığını görüyoruz. Bizim buradan anladığımız suçüstü yakalanmış iktidar, kendisini aklamak için akla hayale gelmeyecek her şeye başvurduğu noktasındadır. O bakımdan 10 Ağustos'ta 17-25 Aralık'ın hesaplaşılacağı bir milat olacaktır diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Başkan Yardımcısı Adan: 10 Ağustos Seçimleri Türkiye İçin Milattır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement