MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması

"Etrafımızı saran ateş çemberinin her an evimize sıçrama riski, uykularımızı bölmektedir"

19.11.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türkiye'nin etrafının ateş çemberi olduğunu belirterek, "Etrafımızı saran ateş çemberinin her an evimize sıçrama riski, uykularımızı bölmektedir" dedi.

Durmaz, MHP Yozgat İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan seçimler öncesi yapılacak kongrelerde nasıl bir yol izleyeceklerini belirlemek üzere toplandıklarını ifade ederek, 17 Kasım'da başlayan il, ilçe ve belde kongrelerinin en geç 26 Şubat 2015'te tamamlanacağını söyledi.

Türkiye çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirten Durmaz, ülkenin etrafının ateş çemberi olduğunu dile getirerek, "Etrafımızı saran ateş çemberinin her an evimize sıçrama riski, uykularımızı bölmektedir" diye konuştu.

Hükümeti eleştiren Durmaz, "Milli-üniter devlet yapımız risk altına sokulmuştur. Sınırlarımız, yolgeçen hanına dönmüş, terör örgütleri ile her neviden ajanlar cirit atmaktadır" dedi.

Vatandaşın ekonomik sıkıntılarla uğraştığını ifade eden Durmaz, şunları söyledi:

"Çiftçimiz perişan halde, haciz ve hapis kıskacında kıvranıyorken, esnafımız siftahsız kepenk kapatmaktan ve kredi kartlarına takla attırmaktan yorgun düşmüştür. Vatandaşımız bu durumdayken, emekliden, esnaftan, çiftçiden, çalışandan esirgenen paraların ayakkabı kutularına doldurulduğu hafızalarımızdaki canlılığını koruyorken, Çankaya Köşkü'nü beğenmeyen Cumhurbaşkanına yeni bir saray inşa edilmiştir."

Durmaz, AK Parti döneminde en çok erozyona uğrayan değerin adalet olduğunu ileri sürdü. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement